کد خبر: 1127377
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۳
دیدار نتانیاهو با رئیس موساد با تمرکز بر موضوع ایران نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رئیس سرویس‌های جاسوسی این رژیم «موساد» با تمرکز بر موضوع ایران دیدار کرد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با «دیوید بارنیا» رئیس سرویس‌های جاسوسی این رژیم «موساد» با تمرکز بر موضوع ایران دیدار کرد.

بر همین اساس، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت نیز نوشت که در این دیدار نتانیاهو در جریان همه مسائل جاسوسی و عملیاتی موساد و فعالیت‌های این سرویس‌ها درباره پرونده ایران قرار گرفته است.

این اولین دیدار رسمی بنیامین نتانیاهو و رئیس سرویس جاسوسی رژیم صهیونیستی پس از تشکیل کابینه جدید در اراضی اشغالی است.

نتانیاهو، هشتم دی ماه جاری، توانست با کسب ۶۳ رأی مثبت از کِنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) قدرت را در اراضی اشغالی به دست بگیرد.

به عقیده تحلیلگران سیاسی، حضور راست افراطی و احزاب دینی صهیونیستی در قدرت از یک سو باعث خواهد شد که بحران و شکاف‌های داخلی در مرحله پیش رو در رژیم صهیونیستی به شدت گسترش یابد و ائتلاف حاکم آینده به ریاست نتانیاهو رویکرد و سیاست‌های بسیار افراطی و فاشیستی را علیه فلسطینی‌ها در داخل سرزمین‌های اشغالی و در کرانه باختری و قدس و نوار غزه در پیش بگیرد و از سوی دیگر، سطح تنش‌ها در منطقه را افزایش دهد.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار