کد خبر: 1126864
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۷
افزایش صدور پروانه ساخت مسکن در منطقه ۲۲ شهردار منطقه ۲۲ از افزایش صدور پروانه ساخت مسکن در این منطقه خبر داد و گفت: اقدامات قابل توجهی در راستای اهداف و ماموریت‌های قرارگاه مسکن شهر تهران در این محدوده صورت گرفته است.

حمیدرضا حاجوی اظهار داشت: براساس آخرین آمار‌های ارائه شده از سوی معاونت شهرسازی و معماری منطقه در سال گذشته معادل ۱۶۱ پروانه صادر شده؛ در حالی که از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا ابتدای دی ماه سال جاری معادل ۱۸۷ پروانه صادر شده است.

وی افزود: این افزایش صدور پروانه کمک بزرگی به رونق ساخت مسکن خواهد داشت و در این خصوص حمایت‌های مناسبی از سوی مدیریت شهری تهران برای رونق ساخت مسکن صورت گرفته است.

حاجوی ادامه داد: براساس مصوبه قرارگاه جهادی مسکن شهرداری تهران قرار است سالانه ۱۸۰ هزار واحد مسکونی در شهر تهران ساخته شود که از این میزان ۱۷ هزار واحد در منطقه ۲۲ خواهد بود که تاکنون مقدمات احداث ۵۰ درصد این حجم محقق شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار