کد خبر: 1126326
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۲
موضع‌گیری ضدایرانی نخست وزیر انگلیس نخست وزیر انگلیس در اظهاراتی مداخله جویانه و بی پایه در خصوص بازداشت اتباع این کشور از سوی جمهوری اسلامی ایران اظهارنظر کرد.

نخست وزیر انگلیس بار دیگر به طرح ادعا‌های بی اساس علیه جمهوری اسلامی ایران پرداخت.

«ریشی سوناک» نخست وزیر انگلیس، که کشورش با بحران بی سابقه اقتصادی و همه گیری اعتصاب‌های اصناف مختلف دست و پنجه نرم می‌کند، امروز چهارشنبه در اظهاراتی مداخله جویانه و البته ادعایی مدعی شد که دولت ایران باید از بازداشت ناعادلانه انگلیسی‌ها و دیگران دست بردارد!

نخست وزیر انگلیس در حالی این ادعا‌ها را مطرح کرد که پیشتر و در مواجهه با اعتصاب‌ها در کشور خودش گفته بود که به فرماندهان پلیس اعلام کرده برای سرکوب هر اعتراضی از حمایت کامل وی برخوردار هستند.

انگلیس پیش از این نیز علاوه بر نقش داشتن در ناآرامی‌های پراکنده اخیر در ایران، موضع گیری‌های ضدایرانی را مطرح کرده بود.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار