کد خبر: 1125722
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۵
وزیر آموزش و پرورش:
وجود ۱.۴ میلیون بازمانده از تحصیل در کشور/ بهره‌گیری از فناوری‌های نوین برای سوادآموزی وزیر آموزش و پرورش گفت: یک میلیون و ۴۰۰ هزار بازمانده از تحصیل در کشور وجود دارند و در زیست‌بوم جدید با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین زمینه سوادآموزی این افراد فراهم شده است.
یوسف نوری، وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در جریان سفر به استان سمنان در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌ریزی‌های لازم برای سوادآموزی بازماندگان از تحصیل، اظهار کرد: طبق آمار، یک میلیون و ۴۰۰ هزار بازمانده از تحصیل در کشور وجود دارند و در زیست‌بوم جدید با بهره‌گیری از فناوری‌های نوین زمینه سوادآموزی این افراد فراهم شده است.

وی با اشاره به‌ فرمان امام راحل برای تشکیل نهضت سوادآموزی گفت: ایشان سوادآموزی را یک نهضت می‌دانستند و باید در دایره‌های مختلف خانواده، مسجد و محله این افراد شناسایی شوند و تحت آموزش قرار گیرند و خود این افراد نیز باید از این موضوع استقبال کنند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: جمهوری اسلامی در زمینه سوادآموزی در مجامع جهانی نقش حائز اهمیتی دارد و باید این نواقص برای رسیدن به ایده‌آل نهایی رفع شود.

نوری ادامه داد: هدف از سفر به استان سمنان ارزیابی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این استان و شناسایی و بررسی نارسایی‌ها و مشکلات موجود و برنامه‌ریزی برای رفع آنها در برخی مناطق است.

وی خاطرنشان کرد: حضور در یادواره شهدای نهضت سوادآموزی که برای دومین بار در کشور برگزار می‌شود، نیز از دیگر اهداف این سفر استانی است.

به گزارش فارس؛ وزیر آموزش و پرورش در بدو ورود به سمنان با حضور در گلزار شهدای بارگاه مطهر امامزاده یحیی (ع) سمنان به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.

دیدار با نماینده ولی فقیه در استان سمنان، حضور در یادواره شهدای نهضت سوادآموزی کشور، شرکت در شورای آموزش و پرورش و پشتیبانی نهضت سوادآموزی استان سمنان و دیدار با نمایندگان دانش‌آموزان و فرهنگیان از برنامه‌های سفر نوری به این استان است.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار