رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اکنون ۲۵۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان بستری هستند که روند ابتلا به این بیماری در استان همچنان کاهشی است. بر اساس اعلام علوم پزشکی مشهد، هم اکنون ۲۵۵ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان بستری هستند که روند ابتلا به این بیماری در استان همچنان کاهشی است.
محمد پهلوان رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در این باره به خبرنگاران گفت: از این تعداد ۲۰۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستانهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری و تحت درمان هستند که این دانشگاه علاوه بر مشهد ۱۶ شهرستان دیگر خراسان رضوی را زیر پوشش دارد.
وی بیان کرد: هم اکنون ۷۰ بیمار بدحال مبتلا به کرونا در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای خراسان رضوی بستری هستند که سهم بیمارستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد ۶۰ بیمار است.
رییس کمیته رسانه و اطلاعرسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار داشت: طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۰ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شدند که ۷۵ نفر از آنان در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه تحت درمان هستند.
پهلوان افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰۹ بیمار سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا به بیمارستانها و مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد مراجعه کرده اند.