کد خبر: 1094086
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
اهتمام سران قوا برای ساماندهی وضعیت اجاره بهای مسکن عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: هم مجلس و هم سران قوا در تلاش هستند که بحث اجاره بهای مسکن را سریعاً سازمان دهی کنند.

سرویس سیاسی جوان آنلاین: منصور آرامی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه افزایش سقف ۲۵ درصدی اجاره بهای مسکن مصوبه سران قوا است، اظهار داشت: این مصوبه در دولت قبل به دلیل کرونا تصویب شد که بر اساس آن افزایش کرایه خانه‌ها بیشتر از ۲۵ درصد نباشد، اما اجرایی نشد.

وی با بیان اینکه مصوبه دولت در جلسه هفته جاری سران قوا به تصویب رسید، افزود: با توجه به این مصوبه مقرر شد افزایش اجاره بهای در تهران بیشتر از ۲۵ درصد و در شهرستان‌ها بیشتر از ۲۰ درصد نباشد.

عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به این نکته که قانون اجاره بهای مسکن و موضوع ساماندهی آن در دستور کار مجلس بود، گفت: دولت هیچ لایحه‌ای در این راستا به مجلس ارائه نکرده، اما مجلس طرحی را تدوین کرده که دوفوریت آن به تصویب وکلای ملت رسیده و به کمیسیون عمران و برخی کمیسیون‌ها مثل کمیسیون قضایی آمده است تا وارد جزئیات شوند و این مسئله در حال بررسی است.

آرامی با بیان اینکه در مصوبه سران قوا اینگونه مطرح شده که این مصوبه تا زمان تصویب طرح مجلس اجرا شود، بیان داشت: این طرح طی هفته آینده از کمیسیون‌ها به صحن خواهد آمد و نتیجه آن ملاک اجرا می‌شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان گفت: هم مجلس و هم سران قوا در صدد این هستند که بحث اجاره بهای مسکن را سریعاً سازمان دهی کنند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار