کد خبر: 1093935
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۱
عضو هیئت رئیسه مجلس: هدف اصلی واردات خودرو شکسته شدن انحصار در بازار است عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: هدف اصلی واردات خودرو شکسته شدن انحصار در بازار خودرو و کیفیت تولید نیز ارتقا یابد.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: سیدعلیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه مجلس با حساسیت آئین‌نامه واردات را رصد و بررسی می‌کند، گفت: باید هرچه سریع‌تر قانون اجرا و سبب رقابتی‌تر شدن بازار خودرو شود.

وی افزود: هدف اصلی واردات خودرو شکسته شدن انحصار در بازار خودرو و کیفیت تولید نیز ارتقا یابد.

بحث واردات خودرو پس از انتقادات فراوان مردم به کیفیت خودرو‌های داخلی و افزایش قیمت لحظه‌ای آنان از سوی دولت برای جبران کمبود خودروسازان در زمینه عرضه خودرو به بازار، مطرح شد.

آزادسازی واردات خودرو به کشور از جمله موضوعاتی بوده که تاکنون با تصمیمات و مخالفت‌های مختلفی همراه بوده که البته رئیس مجلس، قانون مجوز ۵ ساله واردات خودرو به کشور را روز دوشنبه ۱۶ خرداد به دولت ابلاغ کرد.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار