کد خبر: 1093232
تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲
در گفتگوی تلفنی وزیر خارجه کشورمان با همتای عمانی
امیرعبداللهیان: ثبات و همکاری‌های منطقه‌ای تحت الشعاع بیگانگان قرار نگیرد امیر عبداللهیان در گفتگوی تلفنی با همتای عمانی خود گفت: مقامات منطقه نباید اجازه دهند که بیگانگان، همکاری و ثبات منطقه‌ای را تحت تاثیر قرار دهند.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: وزیر امور خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با همتای عمانی خود، با اشاره به سفر رئیس جمهور کشورمان به عمان، این سفر را نقطه عطف جدیدی در روابط دو کشور بر شمرد.
امیر عبداللهیان با توجه به اهتمام ویژه سران دو کشور برای توسعه بیش از پیش مناسبات تهران و مسقط، بر ضرورت پیگیری و اجرایی شدن توافقات انجام شده در این سفر تاکید کرد و ضمن استقبال از سفر هیاتی از سوی دولت عمان به تهران با هدف پیگیری توافقات، عزم جدی دو طرف برای پیشبرد همکاری‌ها را مهم دانست.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان نقش عمان را در تحولات منطقه‌ای مهم ارزیابی و از تلاش‌های این کشور در استقرار صلح و ثبات و همکاری در منطقه تقدیر کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به سفر آتی بایدن رییس جمهور آمریکا به منطقه یادآور شد: مقامات منطقه نباید اجازه دهند که بیگانگان، همکاری و ثبات منطقه‌ای را تحت تاثیر قرار دهند.

وی افزود: ما بر گفتگو و همکاری منطقه‌ای تاکید داریم و معتقدیم اهل منطقه باید در مورد آینده منطقه تصمیم بگیرند.

وزیر امور خارجه همچنین همتای عمانی خود را در جریان آخرین تحولات مذاکره برای لغو تحریم‌ها قرار داد.

وزیر امور خارجه عمان نیز در این گفتگو ضمن تاکید بر اجرایی شدن توافقات انجام شده میان دو کشور در جریان سفر موفق آیت الله رئیسی به عمان اظهار داشت: ما نسبت به رویکرد دولت جدید جمهوری اسلامی ایران که بر پایه توسعه روابط با کشور‌های منطقه می‌باشد، اطمینان داریم.

بدر البوسعیدی، همچنین از تشکیل کارگروهی در دولت عمان برای پیگیری توافقات صورت گرفته در سفر اخیر رئیس جمهور کشورمان به مسقط خبر داد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار