کد خبر: 1079197
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۷
هیئتی از افغانستان راهی انگلیس است گفته می‌شود که هیئتی از نمایندگان طالبان قصد دارد با سفر به انگلیس، گفتگو‌هایی را درباره مسائل بشردوستانه با مقامات این کشور انجام دهد.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: یک منبع وابسته به وزارت خارجه افغانستان به اسپوتنیک گفته است که هیئتی از اعضای طالبان قرار است با هدف صحبت درباره مسائل بشردوستانه، راهی انگلیس شود.

ریاست این هیئت را «قلندر عباد» سرپرست وزارت بهداشت افعانستان به عهده خواهد داشت. هیچ اطلاعاتی درباره تاریخ انجام این سفر یا مقامات انگلیسی که با هیئت طالبان دیدار می‌کنند، منتشر نشده است.

اواخر ماه ژانویه نیز هیئتی از طالبان به ریاست «امیرخان متقی» سرپرست وزارت خارجه افغانستان، سفری به نروژ داشت.

افغانستان تا پیش از سقوط کابل در ۱۵ آگوست ۲۰۲۱ تا حد زیادی به کمک‌های خارجی وابسته بود حال آنکه با تسلط طالبان بر این کشور، نه تنها کمک‌های خارجی متوقف شد بلکه دارایی‌های افغانستان هم که نزد بانک‌های آمریکایی به امانت بود، توقیف شده اند.

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا در اقدامی که بی شباهت به راهزنی نیست، مدعی شده که نیمی از هفت میلیارد دلار از دارایی افغانستان را به بازماندگان قربانیان ۱۱ سپتامبر خواهد پرداخت و نیم دیگر را به نهاد‌های بین المللی می‌دهد تا به صلاحدید خود در اختیار مردم افغانستان قرار دهند.

منبع: مهـــر
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار