کد خبر: 1078193
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۳
مدیرباغ وحش ارم: «ماوی» تلف شد مدیر باغ وحش ارم از تلف شدن «ماوی» - ماده پلنگ این باغ وحش - خبر داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: روز (۶ بهمن ماه) مدیر باغ وحش ارم از بیماری عفونی یک قلاده ماده پلنگی که سال۹۸ از پارک پردیسان به باغ وحش ارم منتقل شد، خبرداد.

به گفته مدیر باغ وحش ارم این پلنگ مبتلا به پریتونیت عفونی گربه‌سانان شده بود و با کمک متخصصان و بخش دامپزشکی سرم تراپی و مراحل درمانی را طی می‌کرد، اما شرایط ثابتی نداشت و وضعیت سلامت آن فراز و نشیب داشت.

پرویز قندالی امروز (۱۶ بهمن‌ماه) در گفتگو با ایسنا، درباره وضعیت «ماوی» اظهارکرد:با وجود تمام تلاش‌ها، مراقبت‌ها و سرم‌درمانی‌هایی که با کمک متخصصان انجام شد به دلیل دشوار بودن درمان بیماری پریتونیت در میان گربه‌سانان، «ماوی» طاقت نیاورد و درمان‌ها نتیجه نداد و این ماده پلنگ تلف شد.
منبع: ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۸ - ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
0
0
این قندالی با اون قندالی نسبتی نداره؟
والله مردم شانس دارند تو این قحط الرجال
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار