کد خبر: 1078046
تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۳:۲۲
آغاز روند عادی‌سازی روابط ارمنستان و ترکیه پرواز‌های مستقیم میان ترکیه و ارمنستان پس از چند سال تعلیق، عصر دیروز با پرواز یک هواپیما از ایروان به مقصد استانبول از سر گرفته شد.

سرویس بین الملل جوان آنلاین: پرواز‌های مستقیم میان ترکیه و ارمنستان از عصر دیروز (چهارشنبه، ۲ فوریه) از سر گرفته شد و یک هواپیمای مسافربری متعلق به شرکت هواپیمایی «فلای وان ارمنیا» از فرودگاه بین‌المللی «زوارتنوتس» ایروان به سمت استانبول حرکت کرد.

به نوشته خبرگزاری آناتولی ترکیه، پس از چند سال توقف، نخستین سفر، ساعت ۱۸:۰۰ عصر چهارشنبه به وقت محلی از ایروان به مقصد استانبول با ۶۴ سرنشین آغاز شد و در ساعت ۱۹:۴۰ به وقت ترکیه، این پرواز در استانبول بر زمین نشست. به اعلام مقامات مسئول شرکت هواپیمایی مذکور، پرواز از استانبول به مقصد ایروان نیز شب گذشته انجام شد. این پرواز‌ها در راستای عادی‌سازی روابط میان ترکیه و ارمنستان پس از توافق مقامات دو کشور، صورت می‌گیرد.

بر اساس بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه درخصوص نخستین دیدار «سردار قلیچ» نماینده ترکیه و «روبن روبینیان» نمایده ارمنستان در مسکو، ترکیه و ارمنستان در ژانویه گذشته توافق کردند که مذاکرات را با هدف عادی سازی کامل روابط بدون پیش شرط ادامه دهند.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار