کد خبر: 1074340
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۰
بایدن: به پوتین گفتم حمله به اوکراین با تحریم شدید روسیه همراه خواهد بود رئیس جمهور آمریکا گفت در گفت‌وگوی تلفنی خود با رئیس جمهور روسیه شفاف ساخته که حمله به اوکراین با تحریم شدید روسیه همراه خواهد بود.

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا شامگاه جمعه (به وقت تهران) گفت که در گفت‌وگوی تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره حمله این کشور به اوکراین هشدار داده است.

وی که در ویلمینگتون این سخنان را مطرح می‌کرد، گفت: «من این را برای رئیس جمهور پوتین شفاف ساختم که (در صورت حمله به اوکراین) ما تحریم‌های شدیدی (علیه روسیه) خواهیم داشت و حضورمان در اروپا با متحدان ناتو را افزایش خواهیم داد.

چند مقام آمریکایی روز جمعه به تشریح تماس تلفنی ولادیمیر پوتین و جو بایدن پرداختند.

به نوشته وبگاه کاخ سفید، «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید درباره این تماس تلفنی گفت: «رئیس جمهور بایدن از روسیه درخواست کرد تنش‌ها در اوکراین را کاهش دهد».

سخنگوی کاخ سفید مدعی شد: «او (بایدن) تصریح کرد که در صورتی که روسیه تهاجم بیشتری علیه اوکراین انجام دهد، ایالات متحده و متحدان و شرکایش پاسخ قاطعی خواهند داد».

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار