کد خبر: 1074272
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۳۲
برگزاری همایش پیاده‌روی خانوادگی «پهلوان میدان» با حضور وزیر ورزش همایش پیاده‌روی خانوادگی با نام «پهلوان میدان» در دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، با حضور ورزشکاران و مردم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان بسیج ورزشکاران، صبح امروز و در آستانه دومین سالگرد شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، بیش از سه هزار نفر از ورزشکاران و مردم ایران اسلامی در همایش پیاده‌روی خانوادگی «پهلوان میدان» به عشق سردار دل‌ها حضور یافتند.

این مراسم از ساعت 8 صبح با تجمع افراد و ورزشکاران در میدان ولیعصر (عج) تهران آغاز شد و سپس جمعیت حاضر به سمت پارک لاله حرکت کردند.

در این پیاده‌روی که به مسافت 2 کیلومتر انجام شد، جمعی از کمیته‌های ورزشی اقدام به انجام حرکات ورزشی و تشویق مردم به ورزش کردند.

در این مراسم جمعی از خانواده‌های معزز شهدا، سید حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان، معاونین وزارت ورزش، مهدی میرجلیلی رئیس سازمان بسیج ورزشکاران، عزیزی خادم رئیس فدراسیون فوتبال، تعدادی از روسای فدراسیون‌ها و جمع زیادی از ورزشکاران حضور داشتند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار