کد خبر: 1073865
تاریخ انتشار: ۰۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۲
نهم دی روز دشمن‌شناسى، بصیرت فاطمی و کانون رویش حاج قاسم هاست ۹ دی یک نمونه‌ای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفه‌ی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند و از نگاه دیگر زنده نگه داشتن حماسه ۹دی حقیقتاً ابتکار الهی و حکیمانه مقام معظم رهبری بود تا با گذشت زمان این حماسه تاریخی دستخوش فراموشی و تحریف نشود.
هوشنگ رستم پور شهيدى
سرویس سیاسی جوان آنلاین: یکی از ارکان اساسی دین مبین اسلام پذیرش امامت و ولایت است و از جمله معیار‌های محک زدن مؤمن از منافق بررسی همین مسئله است. خداوند در این باره می‌فرماید: «أَمْ حَسِبَ الَّذِینَ فِی قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ أَنْ لَنْ یُخْرِجَ اللَّهُ أَضْغانَهُمْ وَ لَوْ نَشاءُ لَأَرَیْناکَهُمْ فَلَعَرَفْتَهُمْ بِسِیماهُمْ وَ لَتَعْرِفَنَّهُمْ فِی لَحْنِ الْقَوْلِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ أَعْمالَکُمْ»

آیا کسانى که در دلهایشان مرضى هست، پنداشتند که خدا هرگز کینه آنان را آشکار نخواهد کرد؟ و اگر بخواهیم، قطعاً آنان را به تو مى‏نمایانیم، در نتیجه ایشان را به سیماى [حقیقى‏]شان مى‏شناسى و از آهنگ سخن به [حال‏]آنان پى خواهى بُرد و خداست که کارهاى شما را مى‏داند.

در شش ماهه اول سال ٨٨  به بهانه انتخابات ریاست جمهوری رویداد‌های تلخی رخ داد که هرکدام دل شیفتگان انقلاب را به درد آورد. مهمترین آن شرارت عده‌ای در روز قدس بود که روز مهمی در افشای چهره منافقان جدید و ضدیت آن‌ها با خط امام (ره) و مقام معظم رهبری و انقلاب و حتی اسلام بود.
 
لکن حماسه و حرکت خودجوش مردم ولایتمدار ایران اسلامی در ۹دی تجلی ولایتمداری، دشمن‌شناسی، بصیرت، همبستگی ملی و یک واکنش عاشورایی بود که همه محاسبات و آرزو‌های دشمن را به هم ریخت و عظمت ملت ایران به نمایش گذاشته شد.

۹ دی یک نمونه‌ای بود از همان خصوصیتی که در خود انقلاب وجود داشت؛ یعنی مردم احساس وظیفه‌ی دینی کردند و دنبال این وظیفه، عمل صالحِ خودشان را انجام دادند و از نگاه دیگر زنده نگه داشتن حماسه ۹دی حقیقتاً ابتکار الهی و حکیمانه مقام معظم رهبری بود تا با گذشت زمان این حماسه تاریخی دستخوش فراموشی و تحریف نشود.

مهم‌ترین پیام حماسه ۹دی به مسئولان کشور این است که ملت ایران سرمایه صبور و صادق و پای کار نظام هستند، این ملت همواره و در تمام عرصه‌ها در خط مقدم فداکاری می‌باشد، این ملت را باید شناخت و قدر خدمت به آن‌ها را دانست.

این نکته برای همه دلسوزان و جریان‌های انقلابی می‌تواند سودمند و راهگشا باشد اینکه شاخص اصلی ارزشگذاری چهره‌ها و شخصیّتها، صرفا سبقت‌جستن و پیوستن به نهضت مردمی و اسلامی امام عظیم‌الشأن (ره) نیست، بلکه آنچه معیار داوری است، استقامت و پایداری در راه «ولایت» و «رهبری» این انقلاب تا آخرین لحظات زندگی است.

۹دی نشان داد اگر دشمنان فتنه‌ای را آغاز کنند با هدایت رهبر معظم انقلاب حضرت امام خامنه‌ای خاتمه‌دهنده آن ملت ایران خواهد بود چرا که تمسک به قرآن واهل بیت ع و آگاهی از چند و، چون فتنه و فتنه انگیزان در خنثی سازی فتنه مهم و تعیین کننده است و بر همین اعتقاد با کسانی که به دامن آمریکا و رژیم صهیونیستی افتاده اند و به محکم‌ترین و اصیل‌ترین شعار انقلاب که جمهوری اسلامی است تردید می‌کنند و از «جمهوری ایرانی» سخن می‌گویند، وحدت کردن یک شوخی مشمئز کننده است.

همچنانکه مقام معظم رهبری می‌فرمایند؛ وقتی در داخل محیط فتنه، کسانی با زبانشان صریحاً اسلام و شعار‌های نظام جمهوری اسلامی را نفی میکنند، با عملشان هم جمهوریت و یک انتخابات را زیر سؤال میبرند، وقتی این پدیده در جامعه ظاهر شد، انتظار از خواص این است که مرزشان را مشخص کنند، موضعشان را مشخص کنند که این مرزبندی به وضوح در شهید سلیمانی که اسم رمز برانگیختگی و بسیج مقاومت در دنیای اسلام شد تجلی یافت و این نزدیکی سالروز شهادت هم از برکات وجودیشان و یکی از آیات قدرت الهی است که او در مسائل داخل کشور اهل حزب و جناح و مانند این‌ها نبود، لکن بشدّت انقلابی بود.
 
انقلاب و انقلابیگری خطّ قرمزِ قطعیِ او بود؛ ذوب در انقلاب بود. پایبند به خطّ مبارک و نورانیِ امام راحل (رضوان الله علیه) بود و شهادت او، نیز زنده بودن انقلاب را به رخ همه‌ی دنیا کشید.

خوب است آمریکای جنایتکار بداند که ملت ایران کانون رویش حاج قاسم هاست و هزاران جوان مستعد و مصمم در مسیر حاج قاسم قرار خواهند گرفت و ذره‌ای به اراده مقاومت و مبارزه با منافقین تروریسم خللی وارد نخواهد شد و همچنین تقارب این ایام با حماسه ملی ۹ دی ۸۸ و یادآوری وقایع و حوادث ناگوار آن روز‌ها؛ که با روشنفکری و آگاهی امت اسلامی در زیر بیرق، ولی مطلقه فقیه خنثی گشت، بر بیدار باش و بصیرت ملت ایران در این برهه حساس افزوده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار