کد خبر: 1060962
تاریخ انتشار: ۱۴ شهريور ۱۴۰۰ - ۲۱:۰۰
فرانسه همچنان نمی‌برد، خروس‌های بی‌آزار
«دشان» روی لبه تیغ باز هم تساوی و اتفاقی که فرانسه تاکنون هرگز تجربه نکرده بود. این نخستین بار بود که خروس‌ها پنج بازی متوالی بدون برد را پشت سر می‌گذاشتند؛ اتفاقی تاریخی که صدای خیلی‌ها را درآورده است.
شمیم رضوان

باز هم تساوی و اتفاقی که فرانسه تاکنون هرگز تجربه نکرده بود. این نخستین بار بود که خروس‌ها پنج بازی متوالی بدون برد را پشت سر می‌گذاشتند؛ اتفاقی تاریخی که صدای خیلی‌ها را درآورده است.
زور قهرمان جهان در سال ۲۰۱۸ به اوکراین هم نرسید و با نمایشی ناامیدکننده یک بار دیگر به تساوی رضایت داد و بازی را یک – یک به پایان برد. اگر چه تساوی در کیف خللی در صدرنشینی یاران دشان در گروه D وارد نکرد، اما داد خیلی‌ها را درآورد و باعث شد سنگربان و کاپیتان تیم ملی فوتبال فرانسه با عصبانیت به هم‌تیمی‌هایش بابت ادامه روند این ناکامی هشدار دهد: «سرخوشی جام جهانی ۲۰۱۸ به پایان رسیده است. نباید به گذشته فکر کنیم. ما در آن مسابقات موفق بودیم، اما حالا همه چیز کمی از دست رفته به نظر می‌رسد و اعتماد به نفس نداریم. باید مثبت‌اندیش باشیم و خیلی سریع به روند پیروزی بازگردیم. متأسفانه یک بازی دیگر بدون کسب برد برای ما به پایان رسید که این ناامیدکننده است.»

سه امتیاز بازی با اوکراین برای دشان و شاگردانش از اهمیت بالایی برخوردار بود و از نان شب نیز واجب‌تر، خصوصاً که خروس‌ها در بازی قبلی مقابل بوسنی و هرزگوین در خاک خود و در شهر استراسبورگ نیز تن به تساوی داده بودند تا نگرانی‌ها در خصوص تیم دشان روزبه‌روز بیشتر شود، با وجود این، اما تلاش‌های این تیم برابر اوکراین به رغم داشتن مالکیت توپ و میدان تأثیری در نتیجه نداشت و شاگردان دشان با گم کردن راه باز کردن دروازه حریف یک بار دیگر در کسب پیروزی ناکام ماندند و همانند بازی رفت به تساوی مقابل اوکراین رضایت دادند تا عملاً به سیبل منتقدان تبدیل شوند، به طوری که روزنامه مشهور اکیپ با درج گزارشی تند و تیز شاگردان دشان را مورد انتقاد قرار داد؛ انتقادی که نشان از عدم هضم نتایج خروس‌ها در پنج بازی متوالی گذشته داشت. این روزنامه طی گزارشی تند و تیز با انتقاد شدیداللحن، بازیکنان این تیم را ناامیدکننده‌تر از همیشه خواند و با انتشار عکسی از گریزمان، پوگبا و کیمپمبه نوشت: «ناامیدکننده ۵ از ۵!»

تیم ملی فرانسه بعد از کسب عنوان قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۸ در مسابقات یورو ۲۰۲۰ نمایشی ناامیدکننده و فاجعه‌بار داشت و نتوانست به جمع هشت تیم پایانی راه یابد، آن هم در شرایطی که ۳ بر صفر از سوئیس پیش بود، اما در اتفاقی نادر به تساوی ۳ بر ۳ تن داد و دست آخر نیز در ضربات پنالتی مغلوب و از این رقابت‌ها حذف شد. بعد از آن تیم ملی فرانسه در دومین بازی انتخابی جام جهانی ۲۰۲۰ پس از مسابقات یورو بار دیگر تن به تساوی داد و موفق به کسب سه امتیاز بازی با بوسنی نشد و شنبه شب نیز بازی با اوکراین را به زحمت به تساوی کشاند؛ روند فاجعه‌باری که بار دیگر بحث کنار گذاشتن دشان را بر سر زبان‌ها انداخته است. در واقع پیش از این نیز بسیاری بر این باور بودند بعد از فاجعه‌ای که فرانسه در یورو ۲۰۲۰ تجربه کرد، کادر فنی خروس‌ها باید دستخوش تغییرات جدی شود و خیلی‌ها نیز زیدان را بهترین گزینه برای جایگزینی دشان می‌دانستند، اما فدراسیون فوتبال فرانسه ترجیح داد بار دیگر به دشان اعتماد کند.

استمرار ناکامی‌های فرانسه می‌تواند نتیجه جنگ داخلی باشد که در یورو نیز جان این تیم را گرفت و گفته می‌شد به دیدار دوستانه خروس‌ها با بلغارستان برمی‌گشت که اولیویه ژیرو با کنایه به ام‌باپه از اینکه مهاجم پاری‌سن ژرمن به او پاس نمی‌دهد گلایه کرد و عصبانیت ام‌باپه را به دنبال داشت، اما با وجود این دشان که هضم نتایج اخیر تیمش برای خود او نیز کار ساده‌ای نیست با اعتراف به اینکه برنامه‌های تاکتیکی تیمش برابر اوکراین شکست خورده مدعی شد این تیم برای خروس‌ها دردسرساز شده است: «بازی را با یک برنامه تاکتیکی مشخص شروع کردیم، اما این برنامه شکست خورد. در نیمه دوم ترکیب را تغییر دادیم و جوابش را گرفتیم. ما پیش از پایان نیمه اول دیدیم که اوکراین در بعضی از نقاط زمین به ما برتری دارد. باید واکنشی از خودمان نشان می‌دادیم. حریف با سازماندهی خوب خود برای ما دردسرساز شد و ما این نبرد را از سوی آن‌ها پذیرفتیم.»، اما بدون شک دشان به خوبی می‌داند که این روز‌ها روی لبه تیغ قرار دارد و در صورتی که سه‌شنبه در ورزشگاه «گوپاما» شهر لیون موفق به شکست فنلاند نشود و سه امتیاز آن بازی خانگی را هم همانند پنج بازی قبلی از دست دهد، علاوه بر اوج گرفتن انتقاد‌ها بعید نیست اعتماد فدراسیون فوتبال این کشور را نیز از دست بدهد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار