مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی گفت: یکهزار پروژه گازرسانی با مبلغ چهار هزار و 800 میلیارد ریال در هفته دولت ۱۴۰۰ آماده بهره برداری یا کلنگ زنی در این استان است. حسن افتخاری با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و تبریک هفته دولت اظهار کرد: در هفته دولت سال گذشته مجموعا ٢٤٤ پروژه گازرسانی در استان خراسان رضوی به بهره برداری رسید و اینک در هفته دولت امسال یکهزار پروژه گازرسانی در استان افتتاح و کلنگ زنی می شود که از این آمار ۱۳۵ پروژه روستایی و ۸۶۵ مورد نیز طرح های گازرسانی به واحدهای تولیدی و صنعتی است.
وی افزود: در بخش روستایی ۷۶ روستا با جمعیت ۸۹۳۰ خانوار به شبکه گاز کشور متصل شده و عملیات اجرایی پروژه های گازرسانی در ۵۹ روستای دیگر با جمعیت ۴۲۳۵ خانوار نیز با مجموع دو هزار و 100 میلیارد ریال آغاز می شود.
مدیرعامل شرکت گاز خراسان رضوی ادامه داد: در حوزه گازرسانی به واحدهای تولیدی صنعتی هم ۸۶۵ مورد پروژه شامل افتتاح طرح های گازرسانی در ۳۲۰ واحدتولیدی صنعتی و شروع عملیات اجرایی گازرسانی به ۵۴۵ واحد دیگر با مجموع اعتبار دو هزار و 700 میلیارد ریال اجرایی خواهد شد.
افتخاری گفت: مجموع اعتبار طرح های گازرسانی در خراسان رضوی طی هفته دولت امسال رقمی بالغ چهار هزار و 800 میلیارد ریال است.
وی یادآور شد: در سالی که به نام "تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها" نامگذاری شده است گازرسانی به بیشترین تعداد واحد صنعتی تولیدی کشور توسط شرکت گاز استان خراسان رضوی هدفگذاری گردیده و امیدواریم با همت همکاران شرکت گاز استان و حمایت های شرکت ملی گاز تا پایان سال 1400 شاهد بهره مندی ۹۰۰ واحد تولیدی صنعتی جدید از نعمت گاز الهی باشیم.