کد خبر: 1055967
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵
شعب شورای امر به معروف و نهی از منکر در تهران تاسیس می‌شود معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان تهران از تاسیس شعب شورای امر به معروف و نهی از منکر در نواحی قضایی استان تهران خبر داد.
سرویس جامعه جوان آنلاین: محمدرضا مرادی حقگو، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان تهران در نشست شورای معاونان قضایی از تاسیس شعب شورای امر به معروف و نهی از منکر در نواحی قضایی استان تهران خبر داد.

سرپرست معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری تهران در این نشست گفت: در راستای برنامه‌های اجرایی سال جاری، طی هماهنگی‌های به عمل آمده با شورای امر به معروف و نهی از منکر استان تهران، شعبی از این شورا در شهرستان‌های دماوند، پردیس و ری، شهریار، فیروزکوه، پیشوا و پاکدشت تاسیس خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر سایر شهرستان‌ها و دادگاه‌های بخش استان تهران نیز در این زمینه اعلام آمادگی کرده‌اند که هماهنگی‌های لازم برای اجرای این مهم در دست اجراست.

مرادی حقگو بیان کرد: شناسایی نیرو‌های مستعد در جهت استفاده و بهره مندی از توانمندی و قابلیت‌های آنان با هماهنگی و تعامل مبادی ذیربط از دیگر اقدامات این معاونت است که طی نشست‌های متعدد و با حضور معاون نظارت و بازرسی، حفاظت و اطلاعات، مسئول ارزشیابی قضات و معاون قضایی رئیس کل در حال پیگیری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار