کد خبر: 105204
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۸۸ - ۱۶:۰۸
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس کشور گفت: باغ موزه‌های کشور 9 میلیارد تومان از اعتبار بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس را به خود اختصاص داده است که برای تکمیل این طرح‌های ماندگار فرهنگی نیاز است توجه بیشتری به اعتبارات تخصیص یافته صورت گیرد.
به گزارش سایت رسمی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس، سردار باقرزاده در زمینه نوع طراحی باغ موزه دفاع‌مقدس بیان داشت: طراحی باغ موزه‌ها بر اساس شرایط اقلیمی هر استان و نقش‌آفرینی رزمندگان این استان در هشت سال جنگ تحمیلی است.
وی ادامه داد: باید با استفاده از فن‌آوری روز، شرایطی فراهم شود تا تمامی هموطنان در سراسر کشور بتوانند به راحتی از باغ موزه استان‌ها بازدید کنند.
رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع‌مقدس کشور اضافه کرد: با برنامه‌ریزی دقیق و تبلیغات گسترده باید تلاش کرد تا مردم در سفرهای خود بازدید باغ موزه‌های دفاع‌مقدس را در اولویت برنامه‌های تفریحی و گردشگری خود قرار دهند.
وی اظهار داشت: به منظور استفاده هر چه بهتر و بیشتر باغ‌موزه همدان به دنبال ثبت ملی این مجموعه ارزشمند فرهنگی هستیم.
سردار باقرزاده همچنین خواستار ارائه متمم لایحه بودجه برای تسریع در روند ساخت باغ موزه‌های دفاع‌‌مقدس کشور در 6 ماهه دوم سال شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار