کد خبر: 103860
تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۳۸۸ - ۱۶:۵۷
‬ بیانیه بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت شهادت سردار شوشتری


بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به مناسبت شهادت سردار نورعلی شوشتری و همرزمان او طی حادثه تروریستی امروز بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش جوان متن این بیانیه بدین شرح است:
هو الحی
"من المومنین رجال صدقوا ما عهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا "
خبر کوتاه بود؟ -سردار شوشتری به همراه گروهی از همرزمانش در جنوب شرق ایران به شهادت رسیدند.
اما امواج انفجار خبر، فراتر از انفجار کمربند انتحاری به رغم پندار کور عوامل نفاق نوری به گستره ایران اسلامی از شرق و غرب تا شمال و جنوب تاباند ، چرا که -نور علی> به شهادت رسید.

"یریدون لیطفوا نورالله بافواههم و الله یتم نوره و لو کره المشرکون"
او و حلقه‌ای از بندگان مخلص و عباد پنهان در ‪ ۸‬سال دفاع مقدس ، تکلیف عاشورا نوشتند و با حسرت "یا لیتنا کنا معک" سرودند تا سرانجام ندای" ارجعی الی ربک" دوست را شنیدند و از شرب مدام ":عند ربهم یرزقون" سرکشیدند؟ "هنیا لهم" .
خبر شهادت طلایه دار رزم و عرفان و اسوه مدیریت و فرماندهی، سرلشکر پاسدار نورعلی شوشتری و گروهی از سلسله "و منهم من ینتظر"، رزمندگان، همرزمان و امت ولایت مدار را در طی این طریق سرخ ، مصمم تر و به وعده‌های الهی امیدوارتر کرد.

قامت سترگ آن سرو رشید، هیچگاه در هجوم طوفان فتنه ها، خم نشد و انوار معنویت آن"نور" آینه دل رزمندگان را در سراسر ایران اسلامی ، اشراق نمود.

شهادت، فرجام نیک و مزد اخلاص فرزندان عاشوراست و او و همرزمانش که با قصد تالیف قلوب طوایف و شیوخ بلوچ و تقریب برادران اهل سنت و شیعه، به تکلیف الهی خود عمل می‌کردند، به دست عمال استکبار و مروجین نفاق به شهادت رسیدند. گوارایشان باد نعمت همجواری با سیدالشهداء(ع) و همرزمان شهیدشان.

بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، شهادت این مرید و مجاور آستان رضوی(ع) را در طلیعه برگزاری کنگره شهیدان، سرداران و فرماندهان استان خراسان، طلوعی بی‌زوال برای ستاره بی‌قرار مشهدالرضا می‌داند و فقدان ظاهری او و همرزمانش را به محضر آقا امام زمان(عج) و نائب بر حقش، حضرت آیت الله‌العظمی خامنه‌ای عزیز (مد ظله العالی) تبریک و تسلیت عرض می‌کند .




نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار