کد خبر: 102260
تاریخ انتشار: ۱۸ مهر ۱۳۸۸ - ۱۳:۵۵
عزیزالله رجب‌زاده در گفتگو با فارس با اشاره به این که از سال گذشته تا امسال اقداماتی در سطح استان تهران در ارتباط با طرح انضباط اجتماعی انجام داده‌ایم، خاطرنشان کرد: این طرح را ما از منطقه 3 شهرداری تهران شروع کردیم و در حال حاضر در منطقه شش هستیم که به امید خدا در آینده‌ای نه چندان دور وارد منطقه هفت و پس از آن 11 خواهیم شد تا بتوانیم تا پایان سال در مناطق مهم شهرداری طرح انضباط اجتماعی را که در دو قالب ترافیکی و انضباطی انجام می‌شود را به پایان برسانیم.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ اجرای طرح‌های انضباطی اجتماعی را در همه ابعاد دانست و تصریح کرد: در بخش‌های ترافیکی نیز ما با اجرای این طرح انضباط می‌بخشیم و دوستانی که در منطقه سه شهرداری تهران و در منطقه شش بودند سه مرحله طرح را در آن دو منطقه اجرا کردند و ساکنان این مناطق نیز خود شاهد وضعیت نظم و انضباط در پیاده‌روها و در بخش‌های ساماندهی و ترافیکی و ایستگاه‌های اتوبوس، تاکسی و ... هستند و خود آن‌ها در این زمینه می‌توانند قضاوت کنند.
وی با بیان این که طرح بخش تقویت نظامی را انجام دادیم، ادامه داد: ایستگاه‌های پلیس را در استان مستقر کردیم و نیروی کافی و امکانات لازم را به آن‌ها ارائه دادیم و در این مناطق امنیت خوبی را نیز در این کلانتری‌ها شاهد بودیم و نیز شاهد کاهش تصادفات بودیم.
رجب زاده در ادامه افزود: بخش دیگر اقدامات ما در بخش مواد مخدر بوده است که ما ابتکار عمل در ارتباط با قاچاقچیان و معتادان وارد شدیم و در بخش قاچاقچیان ما روزی 300 تا 400 نفر از موادفروشان را در سطح تهران دستگیر و تحویل مقامات قضایی می‌دهیم و معتادان پرخطر را نیز در سطح استان تهران از سال جاری شروع به جمع‌آوری آن‌ها کردیم که بخشی از این معتادان داوطلبانه به کمپگاه مراجعه می‌کنند و بخشی از معتادان نیز هستند که تمایل به ترک ندارند و بدون پاسخ بوده‌اند که ما در حال جمع‌آوری آن‌ها هستیم و با همکاری شهرداری آن‌ها را درمان می‌کنیم و پس از ترک برای آن‌ها اشتغال ایجاد می‌کنیم.
وی با اشاره به این که تقریبا ما آمادگی داریم حدود 800 نفر از معتادان پرخطر را در سطح استان تهران جمع‌آوری کنیم، گفت: تقریبا در معابر و اماکن عمومی دیگر شاهد معتادان پرخطر نبوده‌ایم و پس از جمع‌آوری آن‌ها از اماکن عمومی به مکان‌های پنهان بقیه آن‌ها وارد می‌شویم و با هماهنگی با دادستان و وزارت بهداشت ما آمادگی این را داریم تا در هفته آینده حدود 800 نفر از معتادان پرخطر باقی‌مانده را در سطح معابر استان تهران جمع‌آوری کنیم.
این مقام مسئول افزود: از اقدامات دیگر نیروی انتظامی بازسازی نقاط جرم‌خیز و آلوده استان تهران است که تا کنون حدود 81 نقطه را پاکسازی کرده‌ایم و برخی از محل‌های پاکسازی شده را شهرداری در آن‌ها ورود پیدا کرده و آن محل را تبدیل به بوستان می‌کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار