کد خبر: 1016445
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۴
تانکر‌های ارتش آمریکا برای سرقت نفت سوریه وارد حسکه شدند گزارش‌های رسانه‌ای از ورود یک کاروان نظامی آمریکایی به همراه تانکر‌های انتقال نفت به استان الحسکه سوریه حکایت دارد.
سرویس بین الملل جوان آنلاین: ارتش آمریکا یک کاروان نظامی متشکل از ۵۰ خودروی نظامی حامل تجهیزات لوجستیکی وارد خاک سوریه کرد.

بر اساس این گزارش، این تجهیزات نظامی و تانکر‌های انتقال نفت توسط ارتش آمریکا به پایگاه‌های غیر قانونی این کشور در حومه استان الحسکه منتقل شد.

این اقدام ارتش آمریکا نقض قوانین بین المللی به شمار می‌رود. ارتش آمریکا این کاروان نظامی را از خاک عراق و از طریق گذرگاه الولید وارد خاک سوریه کرد.

ارتش آمریکا طی ماه‌های گذشته هزاران کامیون حامل سلاح و تجهیزات نظامی از طریق گذرگاه‌های غیر قانونی وارد خاک سوریه کرده تا حضور نظامی و غیر قانونی خود را در منطقه الجزیره سوریه با هدف سرقت نفت این کشور تقویت کند.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار