کد خبر: 100712
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۱۵:۴۵
دبیر شورای عالی تأمین اجتماعی گفت: تحقیق و تفحص از سازمان تأمین اجتماعی در صورتی که در قانون پیش‌بینی شده باشد، حق مجلس است.
محمد اشرفی افزود: سازمان تأمین اجتماعی یک نهاد عمومی غیردولتی است که تمام مقررات بر این سازمان اعمال می‌شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: مجلس شورای اسلامی می‌تواند از سازمان تأمین اجتماعی تحقیق و تفحص به عمل آورد و اگر قانون چنین اجازه‌ای را به مجلس نداده باشد، می‌تواند از طریق نهاد‌های نظارتی دیگر تحقیق و تفحص را انجام دهد.
اشرفی در خصوص برنامه‌های نظارتی سازمان تأمین اجتماعی گفت: نهادهای عمومی غیر دولتی مانند سازمان تأمین اجتماعی، برنامه نظارتی از طریق ارگان‌های مختلف دارند.
دبیر شورای عالی تأمین اجتماعی، افزود: در صورت رفتن ذبیحی به وزارت نیرو باید شخصی انتخاب شود که به مسائل کلان سازمان آشنا باشد و در جهت ثبات و پایداری سازمان تأمین اجتماعی قدم بردارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار