کد خبر: 982200
تاریخ انتشار: ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۴
نماینده مردم محلات:
سرويس سياسی جوان آنلاين: شکوری‌راد فراموش نکند که اصلاح‌طلبان این دولت را بر سر کار آوردند؛ دولتی که حتی نتوانست قیمت دلار را کنترل کند و از طرفی بیکاری و گرانی بیداد می‌کند و عملکرد دولت در حوزه اقتصادی به گونه‌ای بوده که تورم در شش سال اخیر بی‌نظیر است.

روز جمعه ۱۵ آذرماه در جریان ثبت‌نام داوطلبان انتخابات مجلس، «علی شکوری‌راد» فعال اصلاح‌طلب و عضو مجلس ششم مجلس در اظهاراتی تأمل‌برانگیز مدعی شد: اعتراضات اخیر بیشتر در حواشی شهر‌های بزرگ و در مناطق کم‌برخوردار و محروم اتفاق افتاده است که این اعتراضات بیشتر موجب ریزش آرا در اردوگاه اصولگرایان شده است. «علیرضا سلیمی» نماینده مردم محلات در همین رابطه به راه دانا گفت: آرزو بر جوان‌ها عیب نیست؛ آقای شکوری‌راد می‌خواهد به جریان اصلاحات روحیه بدهد، همه اصلاح‌طلبان مجلس می‌دانند که دستپختشان چیست و مردم هم دیگر به جریان اصلاحات اقبالی ندارند و این مسئله را همه می‌دانند.

وی با تأکید بر اینکه مشکلات حاشیه‌نشین‌ها را همین طیف اصلاحات ایجاد کرده‌اند، اذعان داشت: آقای شکوری‌راد برای روحیه دادن به طرفداران اصلاحات این اظهارات را مطرح کرده است و خودش هم می‌داند که اینگونه نیست؛ علاوه بر این اگر مشکلی در نقاط حاشیه شهر‌ها و مناطق محروم وجود دارد، همین طیف اصلاح‌طلب ایجاد کرده‌اند و با سیاست‌های تعدیل اقتصادی و سیاست آقایان است که ما را به اینجا رسانده‌اند.

نماینده مردم محلات در مجلس خاطرنشان کرد: آقای شکوری‌راد فراموش نکند که اصلاح‌طلبان این دولت را بر سر کار آوردند؛ دولتی که حتی نتوانست قیمت دلار را کنترل کند و از طرفی بیکاری و گرانی بیداد می‌کند و عملکرد دولت در حوزه اقتصادی به گونه‌ای بوده که تورم در شش سال اخیر بی‌نظیر است. شکوری‌راد باید کارنامه اصلاح‌طلبان را ببیند و اگر فکر می‌کند می‌تواند با اینگونه اظهارات آرای مردم را به سبد اصلاح‌طلبان بریزد، اشتباه می‌کند.
برچسب ها: اصلاح‌طلبان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار