رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح درباره اعزام به خدمت مشمولان غایب توضیحاتی داد. سرویس اجتماعی جوان آنلاین: سردار موسی کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح، در پاسخ به این سوال که در حال حاضر چه تعداد مشمول غایب داریم؟ اظهار کرد: تمامی متولدین سال ۱۳۵۵ به بعد، مشمول قانون خدمت وظیفه عمومی هستند که در حال حاضر حدود ۴۳ سال سن دارند.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با تأکید بر اینکه مشمولان غایب باید تکلیف نظام وظیفه خود را مشخص کنند، گفت: این افراد باید دارای کارت معافیت و پایان خدمت و یا دانش آموز و دانشجو باشند.
این مقام ارشد نظامی بیان کرد: باید وضعیت خدمت وظیفه این افراد در سامانه وظیفه عمومی ثبت شده باشد، در غیر این صورت غایب محسوب میشوند.
سردار کمالی افزود: برآورد ما این است که حدود ۲ میلیون و ۶۴۰ هزار نفر مشمول غایب داریم و برای برخورد با این افراد برنامهریزی میکنیم.
رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه برخی از افراد، اعلام این خبرها را جدی نمیگیرند، تصریح کرد: این بار هیچ تهدیدی نیست و برای تمامی استانها سهمیه مشخص شده است.
این مقام ارشد نظامی تأکید کرد: در حال حاضر دستگیری مشمولان غایب در حال انجام است.
من نمیخوام برم خدمت
|
منم با نظرت موافقم ....
سردار گرامی،لطفا این نکته رو درک کن که کسی که بالای سی سال هست،و چندین سال هم طعم محرومیت از حقوق انسانی خود را به خاطر غیبت چشیده است،دیگر به سربازی نخواهد امد،حالا شما هی تهدید کن هی تهدید کن،اصلا اگه این تهدیدات جواب میداد،لطفا بفرمایید چرا ما الان حدود سه میلیون مشمول غایب داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به اقای کمالی بفرمایید قانونی گذاشتید که مایه دارا خریدن اونایی که توانسو داشتند قسطی خریدند حالا اونایی که زیر زیر زیر خط فقرن باید دوسال هم سربازی برن دو سال هم از زندگی عقب بیفتن پس کو اون عدالت علی که هی دمشو میرنین
بااین وضعیت اقتصادی وفقرزیادمنتظرازاین بیشترهم غایبین باشین