سرویس ایران جوان آنلاین: معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه از هدفگذاری افزایش بیش از ۲۰۰ هزار تنی تولیدات دامی استان ظرف سه سال آینده خبر داد.
بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه میزان تولیدات دامی استان در سال گذشته را بیش از ۴۵۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: این تولیدات ظرف سه سال آینده به بیش از ۶۷۱ هزار تن خواهد رسید. وی همچنین میزان تولید شیر در استان را در سال گذشته به عنوان سال پایه ۳۳۶ هزار و ۵۰۰ تن عنوان کرد و افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده میزان تولید شیر استان ظرف سه سال آینده به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید. این مسئول راهاندازی واحدهای راکد و غیرفعال، افزایش بهرهوری، اصلاح نژاد گاوهای شیری صنعتی و نیمه صنعتی، ایجاد و توسعه واحدهای پرورش گاو شیری، ایجاد و توسعه واحدهای پرورش گاومیش را از برنامههای استان برای افزایش تولید شیر خام ظرف سه سال آینده عنوان کرد. معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه سپس میزان تولید فعلی گوشت قرمز استان را ۳۶ هزار و ۴۵۰ تن عنوان کرد و افزود: این تولیدات ظرف سه سال آینده به ۵۰ هزار تن خواهد رسید.