کد خبر: 944849
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۹
نهمین جشنواره تجلیل از فعالان اوقات فراغت آذربایجان شرقی برگزار شد نهمین جشنواره تجلیل از فعالان اوقات فراغت آذربایجان شرقی با حضور در سالن کنفرانس مجموعه فرهنگی ورزشی صدرا برگزار شد.

ایوب بهتاج، مدیر کل ورزش و جوانان استان در ابتدای مراسم ضمن خوش آمدگویی به حضار، نام نویسی و ثبت نام شرکت کننده ها در دوره های فراغتی در پورتال جامع اوقات فراغت گام خوبی برای ساماندهی اوقات فراغ جوانان برشمرد. 
  
وی خاطر نشان کرد: آذربایجان شرقی، اولین استانی بود که افتتاحیه برنامه های اوقات فراغت را با حضور معاون امور جوانان وزیر برگزار و راه اندازی کرد. 
  
مدیر کل ورزش و جوانان استان افزود: باید سعی کنیم در سال آتی تغییرات و اصلاحاتی در روند اجرای برنامه‌های اوقات فراغت انجام دهیم تا بیشتر از سنوات گذشته و سال‌جاری بتوانیم به جوانان شرکت کننده در دوره های غنی سازی اوقات فراغت خدمت رسانی کنیم. 
  
علیار راستگو، فرماندار تبریز و سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، از تلاش‌های اداره کل ورزش و جوانان استان در رابطه با ساماندهی و نظارت بر غنی سازی اوقات فراغت قدردانی و تشکر کرد. 
  
وی ادامه داد: طرحهای غنی سازی اوقات فراغت باید در مناطق کم برخوردار، محروم و مستعد ناهنجاری‌های اجتماعی بیشتر اجرا شود. 
  
وی همچنین با اشاره به ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در مورد دستاوردهای انقلاب اسلامی و مهم ترین دستاورد آن، به استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی اشاره و استقلال و آزادی را در کنار ارتقا جایگاه دینی با تکیه بر نظام دموکراتیک اسلامی یکی از بزرگترین این دستاورد ها خواند. 
  
راستگو گفت: از قشر جوان درخواست میکنم که از نظام جمهوری اسلامی و اتهامات وارده به آن از سوی دشمنان دفاع کنند و از دستاوردهای آن سخن بگویند تا با بازتاب این توانمندی ها باعث خوشحالی و شادکامی ملت شریف ایران و عذاب دشمنان این مرز و بوم شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها