فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر یکی از افسران دلاور و شجاع ناجا آسمانی شد و در راه امنیت مردم جان خود را فدا کرد، قاتلان صبح امروز دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار جوان آنلاین از اصفهان،سردار مهدی معصومبیگی درجریان درگیری مسلحانه قاچاقچیان مواد مخدربا یکی از افسران نیروی انتظامی اظهار کرد: در جریان درگیری مأموران پلیس اصفهان با اشرار مسلح، ستوانیکم حسین رفیعی از مأموران ناجا به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
وی گفت: در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر یکی از افسران دلاور و شجاع ناجا آسمانی شد و در راه امنیت مردم جان خود را فدا کرد.
معصومبیگی با اشاره به اینکه این حادثه نزدیک زندان دستگرد اصفهان اتفاق افتاد، افزود: ماموران پلیس 2 نفر از قاچاقچیان را به همراه مقداری مواد مخدر دستگیر کرده و در حال انتقال بودند که حدود 4، 5 نفر جلوی خودروی پلیس را سد کرده و درگیری رخ میدهد و در جریان این درگیری ستوان یکم محمود رفیعی با اسلحه وینچستر مورد اصابت قرار گرفته و به شهادت میرسد.
فرمانده انتظامی استان اصفهان تأکید کرد: قاتلان بلافاصله در تعقیب مأموران پلیس قرار گرفتند و صبح امروز دستگیر شدند.