باقر زاده همایی افزود: آب لیموی توقیف شده در آزمایشگاه غذایی اداره
کل آزمون، مشخص شد با استاندارد های مربوطه مطابقت ندارد و باید با حکم قضایی
معدوم شود.
مدیرکل استاندارد هرمزگان با اشاره به ماده
9 قانون سازمان ملی استاندارد آبلیمو را مشمول مقررات استاندارد اجباری دانست و اظهار
داشت: باید این محصول مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره های 3414 و 117 تولید
و با نشان استاندارد عرضه شود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: هنگام خرید
به نشان ملی استاندارد و کد 10 رقمی درج شده بر روی محصول مورد نیاز دقت نمایند،
زیرا درج علامت استاندارد و کد شناسه برروی تمامی محصولات الزامی است و درج نشدن
کد مبنی بر غیر استاندارد بودن محصول مورد نظر است.