
سرهنگ اکبر قاسمی گفت: در پی خبر دریافتی مبنی بر بارگیری محموله قاچاق از شهر بندری گناوه به مقصد اصفهان بلافاصله پلیس اطلاعات و آگاهی شهرستان با تشکیل یک گروه ویژه اقدام به کنترل نامحسوس محور گناوه به یاسوج کرد. 
وی افزود: در این ماموریت، شناسایی یک دستگاه تریلر کشنده ،دو دستگاه خودرو سمند سورن و پژو 405 حامل بار قاچاق در دستور کار قرار گرفت که در نهایت، خودروهای مورد نظر با احراز مشخصات توسط ماموران و با همکاری پلیس راه در اقدامی سریع متوقف شدند. 
قاسمی ادامه داد: در بازرسی انجام شده از خودروهای توقیفی ،  280 150 هزار عدد انواع ترقه ،  دستگاه انواع تلفن همراه ،  24 هزارعدد انواع قرص نیروزا ، 100 قوطی پودر نیروزا با وزن های دو تا پنج کیلوگرمی و سه دستگاه ژنراتور (رکتیفایر )کشف شد و شش نفر دستگیر شدند.