کد خبر: 696815
تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۷
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج رسانه کشور گفت:
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج رسانه کشور گفت: ارتقاء کار رسانه ای در کشور ضروری بوده چراکه اصحاب رسانه تاثیرگذارترین اقشار در جنگ نرم رسانه ای خواهد بود و جزو مهم ترین گروهی هستند که در این زمینه فعالیت می کنند.
حمیرا رحیمی

مختار حداد در همایش روز قشر بسیج رسانه اظهار داشت: 14 هزار فعال رسانه ای در کشور وجود دارد کخ در خط مقدم جنگ نرم قرار گرفته اند.

وی تصریح کرد: با توجه به اهتمام رهبر و تاکید ایشان به حضور اقشار مختلف در بسيج، حضور اصحاب رسانه نیز در بسیج اهمیت ویژه‎ای دارد.

وی با اشاره به هجمه جدید دشمن به کشور از طریق جنگ نرم تصریح کرد: در جنگ نرم اصحاب رسانه درخط اول هستند که اکنون این قشر جزو مهم‎ترین گروهی هستند که دراین زمینه فعالیت می‎کنند.

حداد با اشاره به ضرورت تقویت رسانه‌ها، اظهار کرد: طبق آمار در کشور حدود 14هزار فعال رسانه‏ای وجود دارد که از این تعداد تاکنون بیش از 2000هزار نفر عضو بسیج رسانه هستند.

وی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‏شود تا پایان امسال تعداد اعضای بسیج رسانه به 4 هزار نفر برسد و تا پايان سال آینده به 8 هزار نفر برسد.

حداد با اشاره به نقش رسانه در افکار جامعه تصریح کرد: در شرایط کنونی در عرصه جنگ نرم احتیاج به تقویت آموزش رسانه‏ای در زمينه ارتقای سواد رسانه‏ای بسیار محسوس است.

وی با تاکيد بر لزوم تقویت رسانه و مطبوعات در سطح کشور افزود:درکشور تیراژ مطبوعات سراسری به یک میلیون نسخ نیز نمی‏رسد که باید با تلاش کار رسانه‎ای در کشور ارتقا يابد که این امر با همکاري رسانه و دستگاه‎های مرتبط محقق می‎شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها