کد خبر: 676292
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۹
برخی از اجزای صبحانه می‌توانند به شدت خاصیت ضد دیابتی داشته باشند.

کارشناسان توصیه می‌کنند افراد برای جلوگیری از ابتلا به دیابت از خوراکی‌هایی مانند شیر پرچرب، خامه و پنیر پرچرب استفاده کنند.


گفتنی است کارشناسان اعتقاد دارند خوردن مواد لبنی پرچرب می‌توانند مانع از ابتلای افراد به دیابت نوع 2 شود.


بررسی‌ها نشان می‌دهند، چربی بالا در شیر 20 درصد، در ماست پرچرب 32درصد و در خامه 15 درصد می‌تواند مانع از ابتلا به دیابت در افراد شود.


کارشناسان اعتقاد دارند چربی موجود در محصولات لبنی چربی غیر مضر برای سلامت بدن است و سبب کنترل گلوکز و سطح انسولین بدن می‌شود.


کارشناسان این نتایج را با تحقیق برروی 26 هزار و 930 فرد بزرگسال در رده سنی 45 تا 74 سال  بدست آورده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار