کد خبر: 660985
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۳:۲۹
مسئول انجمن فیزیوتراپی یزد:
روزانه 2400 بیمار از فیزیوتراپی بهره مند می شوند مسئول انجمن فیزیوتراپی ایران شعبه یزد از ارائه خدمات فیزیوتراپی به روزانه دو هزار و 400 بیمار در 71 مرکز دولتی و خصوصی فیزیوتراپی در این استان خبر داد.

ذبیح الله برجسته ،به تشریح و معرفی علم فیزیوتراپی ، که عمدتاً با تکنیک و هنر دست فیزیولوژیست و استفاده از عوامل فیزیکی موجود در طبیعت از طریق دستگاه‎های مخصوص انجام می پذیرد ؛پرداخت و اظهار داشت: مهمترین مزیت این نوع درمان  بی ضرر بودن آن و عدم استفاده از داروها می باشد.

 وی افزود: این نوع درمان از روش‎های مختلفی از جمله استفاده از تکنیک دست فیزیوتراپ، آموزش و اصلاح حرکت در افراد، الکتوتراپی، هیدورتراپی(آب درمانی) و غیره بهره می‎گیرد.

برجسته با بیان این که استان یزد فعالیت خود را در این روش درمانی از سال 1366 با بهره گیری از پنج فیزیوتراپ آغاز کرد، اظهار کرد: در حال حاضر استان یزد دارای 28 مرکز فیزیوتراپی دولتی و 43 مرکز فیزیوتراپی خصوصی برخوردار است که به صورت صبح و بعد از ظهر از طریق 75 فیزیوتراپ ارائه خدمت می‎کند.

این فیزیوتراپ همچنین بیان کرد: شهرستان یزد بیشترین سهم مراکز فیزیوتراپی را با داشتن هشت مرکز دولتی و 27 مرکز خصوصی به خود اختصاص داده است و پس از ان شهرستان‎های میبد و اردکان در جایگاه‎های بعدی قرار دارند.

وی اعلام کرد: در حال حاضر روزانه 2400 بیمار در مرازک دولتی و خصوصی فیزیوتراپی استان درمان می‎شوند که این رقم در سال به متوسط 612 هزار بیمار می‎رسد.

این مسئول با بیان این که قریب به اتفاق مراکز فیزیوتراپی استان طرف قرارداد بیمه‎های درمانی هستند، سقف قراردادی هزینه‎های فیزیوتراپی در بیمه‎های استان را در مقایسه با دیگر استانها پایین خواند و ابراز امیدواری کرد: در تعرفه‎های امسال که هنوز ابلاغ نشده، با توجه به سیاست‏های سلامت دولت، این سقف افزایش یافته و بخش بیشتری از هزینه‎های فیزیوتراپی توسط بیمه‎ها پرداخت شود.

به گفته این فیزیوتراپ، در حال حاضر هزینه‎های فیزیوتراپی در مراکز استان براساس تعرفه سال گذشته بین 15 تا 18 هزار تومان است که تنها حدود چهار تا پنج هزار تومان آن را بیمه‎ها تقبل می‎کنند ولی امیدواریم در تعرفه‎های امسال سهم هزینه‎های بیماران کاهش یابد.

وی در رابطه با انجمن فیزیوتراپی استان نیز گفت: این شعبه از سال 1366 در استان راه اندازی شد ولی عملاً فعالیت خود را از سال 1372 به صورت جدی آغاز کرد و در این مدت موفق به برگزاری 141 همایش ملی و بازآموزی استانی داخلی و 15 سمینار کشوری به همراه کارگاه‎های علمی کرده است به وطری که در سال 1388 به عنوان نمونه در برنامه‎های آموزشی مورد تقدیر انجمن ایران قرار گرفت.

برجسته، عمده وظایف این انجمن را نظارت بر  عملکرد مراکز، حمایت از فیزیوتراپ‏ها در قبال سازمان‏های بیمه گر، ارتقای سطح علمی فیزیوتراپ‎ها و آشنایی آنها با تجهیزات روز و نیز برگزاری انتخابات هیات مدیره هر سه سال یک بار ذکر کرد.

وی استان یزد را از مجهزترین استانها از لحاظ فیزیوتراپی خواند و گفت: استان یزد پس از تهران، فارس و خراسان رضوی، در جایگاه چهارم کشور در این علم درمانی قرار دارد.

مسئول انجمن فیزیوتراپی استان یزد در پایان نیز با بیان این که استان یزد در حال حاضر از دو دکتری فیزیوتراپ و 12 کارشناس ارشد در این رشته بهره‎مند است، از سال 1378 طرح ایجاد دانشکده فیزیوتراپی در استان یزد نیز مطرح شد و حتی اقداماتی نیز در این زمینه صورت گرفت ولی با وجود پیگیری‎های صورت گرفته تاکنون بنا به دلایلی همچون کمبود اساتید این امر محقق نشده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر