دکتر «برانون هنیگ» از دانشکده بهداشت و طب استوایی لندن گفت: در این بررسی وضعیت 84 زن که در فصل بارانی و حدود 84 زن دیگر که در فصل خشک باردار شده بودند مورد مطالعه قرار گرفت. همچنین میزان مواد مغذی در نمونههای خون زنان اندازه گیری شد و DNA فرزندشان نیز دو تا هشت ماه پس از تولد بررسی شد.
طبق مشاهدات این متخصصان، نوزادانی که مادرانشان در فصل بارانی باردار شده بودند در بدنشان سطح بالاتری از گروههای متیل که در تمام شش ژن تحت مطالعه موجودند، وجود داشت. بنابر این مطالعه، نوع ترکیبات این ژنها با نوع مواد مغذی موجود در خون مادر مرتبط است.
به گزارش ایسنا به نقل از شبکه خبری بیبیسی، به گفته دکتر هنیگ، نتایج این مطالعه نشان میدهد نوع تغذیه مادر پیش از بارداری و اوایل این دوران حائز اهمیت است و ممکن است بر سلامت نسل بعد تاثیر داشته باشد. زنان باید پیش از بارداری و در طول این دوران یک رژیم غذایی متعادل را دنبال کنند.