کد خبر: 629814
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۸
فرمانده انتظامی خلخال خبر داد
فرمانده انتظامی شهرستان خلخال گفت: سه فروشنده سابقه‌دار ماده مخدر تریاک در حوزه استحفاظی خلخال دستگیر شدند و 12کیلوگرم مواد مخدر از آنها کشف شد.
به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، حسین بهمنی صبح امروز در جریان دستگیری فروشندگان مواد مخدر اظهار داشت: این افراد که از تهران با استفاده از شیوه‌های خاص بسته‌بندی وارد استان زنجان و سپس وارد حوزه استحفاظی شهرستان خلخال شده بودند با هوشیاری ماموران فرماندهی انتظامی خلخال شناسایی و دستگیر شدند.

بهمنی تصریح کرد: این کشف در طی دو عملیات جداگانه در محور ارتباطی میانه به سمت خلخال و جاده هشجین در نزدیکی روستای مزجین خلخال انجام شده که با موفقیت این عملیات، قاچاقچیان دستگیر و تحویل مقامات قضایی شهرستان شدند.

فرمانده انتظامی شهرستان خلخال گفت: در این عملیات‌ها یک خودروی پیکان توقیف شد که حاملان مواد مخدر در طول مسیر از استان زنجان تا شهرستان خلخال بیش از 9 تا 10 خودرو عوض کرده بودند تا در دام پلیس گرفتار نشوند اما با تلاش شبانه‌روزی ماموران انتظامی شهرستان خلخال این نقشه سوداگران مرگ نیز بر آب شد.

این مسئول با تقدیر از اهالی شهرستان خلخال در خصوص تعامل و همکاری با نیروی انتظامی شهرستان خلخال در خصوص مبارزه با آسیب‌‌های اجتماعی و مواد مخدر یادآور شد: اگر مردم همکاری کنند هیچ قاچاقچی مواد مخدر امنیت نخواهد داشت تا جوانان را به حیطه مرگ و تباهی بکشاند.

به گزارش خبرنگار جوان از اردبیل، بهمنی در پایان سخنان خود خواستار هوشیاری مردم و توجه بیشتر خانواده‌ها به جوانان شد و بیان داشت: خانواده به عنوان اولین جایگاه تربیت فرزندان و جوانان باید نقش پراهمیت خود را در این زمینه ایفا کند.

انتهای پیام/

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار