کد خبر: 1376459
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۳
1 منابع خبری گزارش دادند که ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه‌ای مدعی ترور «رزق سهیل سلیمان ابوشحمه» محافظ شخصی شهید یحیی سنوار رئیس پیشین دفتر سیاسی حماس شده است.

جوان آنلاین: از خبرگزاری سما، ارتش رژیم صهیونیستی در این بیانیه مدعی شده است که رزق سهیل سلیمان ابوشحمه از نیرو‌های نخبه جنبش حماس و محافظ شخصی یحیی سنوار را روز یکشنبه در خان یونس در جنوب نوار غزه ترور کرده است.

به گزارش ایرنا، رژیم صهیونیستی ادعا کرده است که این عضو گردان‌های القسام، در روز عملیات هفتم اکتبر در حمله به پایگاه نظامی رعیم مشارکت داشته است.

براساس این بیانیه ادعایی، «حازم موسی» یکی دیگر از نیرو‌های یگان نخبه حماس نیز در خان یونس ترور شده است.

بنا بر ادعای ارتش رژیم صهیونیستی، موسی نیز در روز هفتم اکتبر در یورش به پایگاه نظامی رعیم مشارکت داشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار