کد خبر: 1367648
تاریخ انتشار: ۱۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۱
کربلا در آستانه‌ی حماسه‌ی وداع میلیونی با آقای شهید ایران کمیته اوقاف و امور دینی استان کربلا از آغاز مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی ایران حضرت آیت‌الله سید علی خامنه‌ای، در ساعت ۱۶ امروز چهارشنبه خبر داد و برآورد کرد که این آیین، شاهد حضورِ حماسی و میلیونی زائرانی باشد که از جای‌جای عراق و دیگر کشورها گرد هم می‌آیند.

جوان آنلاین: محمد المسعودی، رئیس این کمیته،اظهار داشت: آیین تشییع، ساعت ۱۶ امروز آغاز خواهد شد. این کاروان، حرکت خود را از خیابان ابومهدی المهندس آغاز و پس از گذر از خیابان جمهوری، به سوی عتبات عالیات رهسپار خواهد شد.

به گزارش ایرنا، او با اشاره به تکمیل تمامی آمادگی‌های امنیتی، خدماتی و پشتیبانی که در سایه‌ی هماهنگی با مقامات محلی، نهادهای امنیتی ، متولیان عتبات عالیات و مواکب حسینی صورت گرفته است، بر کارآمدی و آمادگی کامل طرح امنیتی جهت فراهم‌سازیِ مسیری روان و ایمن برای حضورِ پرشورِ خیل سوگواران خبر داد.

المسعودی با اشاره به حضور پر شور عشایر از سراسر استان‌های عراق در کنار هیئت‌های بین‌المللی و عربی و شخصیت‌های سیاسی و دینی و اجتماعی، پیش بینی کرد با عنایت به سیل خروشانِ سوگواران و مشتاقان، این آیینِ وداع، تجلی‌گاهِ شکوه حضور میلیونی مردم خواهد بود.

وی تصریح کرد هماهنگی‌های لازم میان استانداری کربلا و دیگر استان‌ها برای تسهیل در تردد سوگواران صورت گرفته است. همزمان، مواکب حسینی و تولیت عتبات مقدسه با تدوین طرح‌های خدماتی ویژه، آمادگی ها وتمهیدات لازم را برای مقابله با گرمای شدید هوا و ارائه خدمات ضروری به زائران فراهم آورده‌اند.

وی با تأکید بر اینکه هیچ‌گونه محدودیتی در تردد این استان اعمال نخواهد شد و تمامی مسیرها و گذرگاه‌ها به روی زائران و سوگواران گشوده است، خاطرنشان کرد که کربلا از شب گذشته با سرازیر شدن خیل عظیم جمعیت، شاهد حضور گسترده و تراکمِ بالای شرکت‌کنندگان است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار