کد خبر: 1366646
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۴۰۵ - ۲۱:۰۷
سنتکام: آمریکا و ۱۱ کشور خاورمیانه در بحرین نشست امنیتی برگزار کردند ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) چهارشنبه شب اعلام کرد که در بحرین نشستی امنیتی با مقام‌های ۱۱ کشور خاورمیانه برگزار کرد.

جوان آنلاین: سنتکام در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس با بیان اینکه این گفت‌وگوی امنیتی منطقه‌ای به «میزبانی نیروی دفاعی بحرین» برگزار شد، افزود: برد کوپر فرمانده سنتکام و مقام‌های ارشد نظامی بحرین، مصر، اردن، کویت، لبنان، عمان، قطر، عربستان سعودی، مصر، امارات و یمن درباره اوضاع امنیتی جاری منطقه و فرصت‌های افزایش همکاری دفاعی در منطقه رایزنی کردند.

به گزارش ایرنا، این بیانیه افزود که این مقام‌های نظامی «بر تعهد مشترک خود به جریان آزاد تجارت در تنگه هرمز تاکید کردند.»

کوپر اظهار کرد: ما همچنان شانه به شانه شرکای منطقه‌ای خود می‌ایستیم. در این گفت‌و‌گو‌ها بر تعهد مشترک ما به ثبات و امنیت منطقه‌ای تاکید شد.

سنتکام در بیانیه خود اعلام کرد: آمریکا و شرکای منطقه‌ای پیچیده‌ترین و بزرگترین چتر دفاع هوایی و موشکی فعال جهان را در سراسر خاورمیانه اداره می‌کنند. در ماه ژانویه سنتکام و کشور‌های منطقه یک واحد جدید هماهنگی دفاع هوایی خاورمیانه‌ای برای به اشتراک گذاشتن اطلاعات و هشدار درباره تهدید‌ها و همچنین پاسخگویی به رخداد‌های غیرمترقبه ایجاد کردند.

سنتکام افزود: این اولین باری بود که سران نظامی سوریه و لبنان در یک کنفرانس دفاعی منطقه‌ای به رهبری آمریکا شرکت می‌کردند.

برچسب ها: سنتکام ، خاورمیانه ، بحرین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار