سرمربی یونانی عربستان باوجود شکست سنگین برابر اسپانیا امیدوار به صعود به دور بعد است. جوان آنلاین: جورجیس دونیس، سرمربی یونانی تیم ملی عربستان، با وجود شکست سنگینی که تیمش متحمل شد پرچم سفید را بالا نبرد و از شانس زیاد برای صعود به دور بعد سخن به میان آورد.
به گزارش ایسنا، تیم ملی عربستان در دیدار هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه ۴ بر صفر مقابل اسپانیا شکست خورد.
دونیس تأکید کرد که تیمش همچنان به آخرین شانس خود امیدوار است و پس از این شکست سنگین برابر ماتادورها، حاضر نیست تسلیم ناامیدی شود.
سرمربی یونانی عربستان گفت: بازی سختی بود چرا که برابر یکی از بهترین تیمهای جهان بازی کردیم. ما تسلیم نمیشویم و نهایت تلاش خود را برای صعود به دور بعد انجام میدهیم.
سرمربی عربستان با ابراز ایمان کامل به شانسهای تیمش در آخرین بازی مرحله گروهی گفت بازیکنانش با تمام توان و جنگندگی برابر تیم ملی کیپورد ربه میدان خواهند رفت تا بتوانند سهمیه صعود به مرحله بعد را به دست آورند.
او گفت: من منتظر دیدار پایانی هستیم. این بازی مثل فینال برای ما خواهد بود.
دونیس در پیامی روشن به هواداران گفت که هنوز امید زنده است. او افزود کادر فنی و بازیکنان کاملاً به فرصتهای خود باور دارند و برای حفظ شانس صعود، با تمام قدرت و روحیه جنگندگی مقابل تیم ملی کیپورد مبارزه خواهند کرد.
تیم ملی عربستان باید هرچه سریعتر شکست سنگین مقابل اسپانیا را فراموش کند و تمام تمرکز خود را روی دیدار سرنوشتساز آینده بگذارد؛ مسابقهای که در آن هیچ نتیجهای جز پیروزی نمیتواند حضور «سبزپوشان» را در جشنواره فوتبال جهان تضمین کند.
این گروه پس از پایان مسابقات هفته دوم، شرایطی بسیار پیچیده از نظر محاسبات صعود پیدا کرده است. عربستان برای راهیابی به مرحله بعد، علاوه بر کسب پیروزی برابر کیپورد، باید منتظر نتایج سایر تیمها نیز باشد تا شاید با دشواری و در آخرین لحظات موفق به صعود شود.