کد خبر: 1364097
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۵
رسانه عبری: درج لبنان در توافق با ایران، عامل بحران شدید با آمریکاست یک رسانه‌ عبری از ناامیدی گسترده اسرائیلی‌ها پس از اعلام توافق پایان جنگ بین ایران و آمریکا و بحران شدید با واشنگتن خبر می‌دهند.

جوان آنلاین: وبگاه عبری I۲۴ News گزارش داد این بحران در درجه اول مربوط به گنجاندن لبنان در این توافق است.

به گزارش ایسنا، یک منبع اسرائیلی می‌گوید که با توجه به اختلافات آشکار بین دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، این موضوع باعث تنش جدی با دولت آمریکا شده است. این تصادفی نیست که این موضوع از دید عموم پنهان مانده است.

یک منبع سیاسی اعلام کرد در حال حاضر هیچ عقب‌نشینی از لبنان صورت نخواهد گرفت. با این حال، سوالات زیادی در مورد آزادی عمل ارتش رژیم صهیونیستی باقی مانده است.

این منبع با ابراز خوش‌بینی نسبت به شکست این توافق به i۲۴NEWS ادعا کرد: مانند توافق دوره باراک اوباما، این پایان راه نیست. ایرانی‌ها به آن پایبند نخواهند بود و عملیات‌های آینده برای از بین بردن برنامه هسته‌ای و حمله به موشک‌هایشان فقط مسئله زمان است.

یدیعوت آحارونوت نیز از عملکرد آمریکا در مذاکرات با ایرانی‌ها انتقاد کرد و نوشت: هماهنگی با واشنگتن مهم است اما وابستگی ناشی از آن خطرناک و غیرمسئولانه است.

این روزنامه افزود: به دلیل مدیریت بی‌دقت مذاکرات توسط رئیس جمهور قدرتمندترین کشور جهان، اسرائیل به واقعیتی بازگشته است که در آن آزادی عملش محدودتر شده و بازدارندگی آن در درجه اول به دلیل روابط پرتنش بین ترامپ و نتانیاهو آسیب دیده است.

این روزنامه همچنین به هشداری که توسط شعبه اطلاعات نظامی در سال ۲۰۲۳ صادر شده بود، اشاره کرد که در آن آمده بود: دشمنان اسرائیل متوجه ضعف در روابط بین ایالات متحده و اسرائیل شده‌اند و بنابراین ممکن است از این فرصت برای یک اقدام غافلگیرکننده سوءاستفاده کنند. در آن زمان، صحبت‌ها درباره حماس نبود بلکه درباره ایران و حزب‌الله بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار