کد خبر: 1363832
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۵
پاکستان: از توافق ایران و آمریکا استقبال می‌کنیم وزیر خارجه پاکستان با استقبال از توافق میان ایران و آمریکا، آن را حامل پیام اطمینان بخش برای جامعه بین الملل دانست.

جوان آنلاین: محمد اسحاق دار وزیر خارجه پاکستان تاکید کرد، ما عمیقا از توافق میان ایران و آمریکا استقبال می کنیم.

وی اضافه کرد، این توافق حامل پیام اطمینان بخش به جامعه بین الملل بوده و بخش زیادی از اعتماد و ثبات را به بازارهای جهانی مخابره می کند.

وزیر خارجه پاکستان بیان کرد، از حمایت ها و تلاش های سیاسی صادقانه که کشورهای دوست ما از جمله عربستان، قطر، ترکیه، مصر و دیگر کشورها در این خصوص ارائه دادند قدردانی می کنیم.

وی تصریح کرد، ما کاملا آماده ایم از هر تلاشی برای تقویت این پیشرفت در سایه تداوم مذاکرات در خصوص حل مسائل فیمابین حمایت کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار