کد خبر: 1362515
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۷
مدیرعامل نمایشگاه بین المللی سپاهان اصفهان گفت :
چالش صادرات گل اصفهان با کیفیت بهتر از هلند اصفهان – مدیرعامل نمایشگاه بین المللی سپاهان اصفهان گفت : کیفیت محصولاتشان از نمونه‌های هلندی نیز فراتر رفته و کشورهای همسایه خواهان خرید هستند، اما تحریم‌ها، نبود بسته‌بندی استاندارد و گاهی افزایش ضایعات تا ۵۰ درصد، مانع اصلی توسعه صادرات شده است.

 به گزارش ایزدی خبرنگار جوان آنلاین ، مدیر نمایشگاه بین المللی سپاهان ، روز دوشنبه در نشست با خبرنگاران اعلام کرد که گل‌هایی نظیر آلسترومریا، ژربرا و شب‌کو در شرایط آب‌وهوایی اصفهان، کیفیتی بهتر از نمونه هلندی پیدا کرده‌اند و همین موضوع باعث شده کشورهای همسایه مانند ارمنستان، ترکمنستان، عراق و اربیل، خرید از ایران را به واردات از هلند و کنیا ترجیح دهند.

سید محمد رقیب گفت : باتعدادی از تولیدکنندگان وفعالان حوزه گل وگیاه درسال ۱۳۸۸ بازار مشترکی را برای حذف واسطه‌ها شکل داده‌ایم ،و با وجود کیفیت بالای محصولات – که به تأیید شرکت‌های هلندی نیز رسیده – تحریم‌ها و مشکلات لجستیکی همچنان سد راه صادرات است.

وی افزود: خود شرکت‌های هلندی کیفیت محصول ما را تأیید کرده‌اند و ما را به کنفرانس اروپایی دعوت کردند، اما تحریم‌ها و نبود بسته‌بندی استاندارد، بزرگ‌ترین مانع صادرات است.

رقیب با اشاره به حذف واسطه‌ها و راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی، گفت: در اسفند ماه سال گذشته، ۲۷ میلیارد تومان از این بازار خریداری شد که بخشی به کشورهای همسایه صادر گردید. کارگاه تخصصی صادرات در فرودگاه اصفهان راه‌اندازی شده، اما دسترسی به بازارهای جهانی محدود است.

علی فولادی، رئیس هیئت مدیره این بازار، نیز با اشاره به نرخ طبیعی ضایعات ۷ تا ۱۰ درصدی در صنعت گل، گفت: «در مقاطعی به دلیل شرایط جنگی و فشارهای اقتصادی، ضایعات تا ۵۰ درصد هم افزایش یافته که عمدتاً ناشی از عدم فروش در بازار داخلی است.

وی از همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان برای بسته‌بندی نانو و بهنژادی ارقام خبر داد و افزود: تلاش می‌کنیم زمان بین چیدن گل تا رسیدن به دست مشتری را به حداقل برسانیم. مهم‌ترین برگ برنده ما، کاهش واسطه‌گری و حفظ دمای ثابت در زنجیره سرد است.

به گفته مسئولان، این مجموعه همچنین به عنوان نماینده فنی‌حرفه‌ای، سالانه ۶۰ تا ۷۰ نفر را در رشته‌های گل‌آرایی، بادکنک‌آرایی و سفال آموزش می‌دهد.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار