کد خبر: 1361551
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۳۰
گنج‌زاده از آمادگی کاراته‌کا‌ها راضی است اعزام شایسته‌ها به آسیا ملی‌پوشان کاراته در حالی باید در رقابت‌های قهرمانی آسیا به میدان بروند که پس از آن بازی‌های آسیایی ناگویا را پیش‌رو خواهد داشت

جوان آنلاین: اعزام شایسته‌ها به آسیا ملی‌پوشان کاراته در حالی باید در رقابت‌های قهرمانی آسیا به میدان بروند که پس از آن بازی‌های آسیایی ناگویا را پیش‌رو خواهد داشت و کاراته یکی از رشته‌هایی است که مسئولیت سنگینی برای مدال‌آوری در المپیک آسیایی دارد. 
تیم‌ملی کاراته اواخر خردادماه به مسابقات قهرمانی آسیا در بالی اندونزی اعزام خواهد شد و انتظار می‌رود شاگردان سجاد گنج‌زاده در این رویداد مهم محکی جدی بخورند. مرحله نهایی انتخابی تیم‌ملی برگزار شد و بهنام دهقان‌زاده، سیدامیر حسینی، هادی کیانی، مرتضی نعمتی، علی‌اصغر آسیابری و محمد نعمتی نمایندگان ایران در شش وزن اعزامی خواهند بود. 
سرمربی تیم‌ملی کاراته مردان از روند آماده‌سازی شاگردانش ابراز رضایت کرد. سجاد گنج‌زاده در گفت‌و‌گو با میزان شرایط برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا و ملی‌پوشان را تشریح کرد: «رقابت‌های قاره‌کهن در شش وزن و همچنین در بخش کومیته تیمی برگزار خواهد شد. ترکیب ما هم تا حد زیادی مشخص است. با توجه به شرایطی که داشتیم، سعی کردیم تمرینات خوبی را پشت سر بگذاریم و تیم را آماده کنیم. چند تورنمنت مدنظر داشتیم که نتوانستیم اعزام شویم. با این تفاسیر شرایط مبارزه را در اردو‌ها فراهم کردیم و از قهرمانان خواستیم به اردو بیایند تا با بچه‌های تیم ملی بازی کنند.»
گنج‌زاده با اشاره به مصدومیت برخی نفرات گفت: «انتخابی‌های زیادی را بعد از قهرمانی کشور پشت سر گذاشتیم و طبیعتاً این مسابقات، آسیب‌دیدگی‌هایی را به همراه دارد. چند بازیکن ما مصدومیت دارند، اما خداراشکر آنقدر جدی نیست که نتوانند در قهرمانی آسیا روی تاتامی بروند. البته یکی از بچه‌ها در وزن ۵۵ - کیلوگرم مصدوم شد و زانویش را جراحی کرد و نتوانست خودش را برساند. انتخابی‌ها طبق برنامه انجام شد و تک‌تک نفرات را زیر نظر داشتیم. تمام برنامه کادرفنی از ابتدا این بود که هرکسی شایسته است و می‌تواند در قهرمانی آسیا خودش نشان دهد، در ترکیب قرار بگیرد.»
سرمربی تیم‌ملی ابراز امیدواری کرد کاراته‌کا‌های ایرانی در بازی‌های آسیایی و جهانی خوش بدرخشند: «بعد از قهرمانی آسیا، رقابت‌های جهانی و بازی‌های آسیایی ناگویا را هم در برنامه داریم. طبعاً هرکسی که می‌خواهد لباس تیم‌ملی را بپوشد، باید از الان خودش را نشان دهد و از هر فرصتی استفاده کند. این حس رقابت بین کاراته‌کا‌ها به آنها کمک می‌کند تا بتوانند روز به روز پیشرفت کنند.»
به رغم افتتاح سالن و مرکز آموزش تیم‌های ملی، گنج‌زاده معتقد است کاراته ایران هنوز از نظر سخت‌افزاری کمبود‌های زیادی دارد: «اتفاق خوشایندی برای کاراته ایران رخ داد. امیدوارم قهرمانان بزرگی از این مکان به دنیا معرفی شوند. البته کمبود رستوران و خوابگاه هنوز حس می‌شود که امیدوارم این کمبود هم هرچه زودتر برطرف شود.»

برچسب ها: مسابقات ، اسیا ، قهرمانی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار