کد خبر: 1361524
تاریخ انتشار: ۱۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۳۶
۳۹ کیلوگرم طلا در حراج بانک مرکزی فروخته شد ۱۰۴ کیلوگرم شمش طلا عرضه شد و خریداران مجاز، ۳۹ کیلوگرم آن را با میانگین قیمت ۲۴ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان معامله کردند.

جوان آنلاین: یکصد و چهل و هشتمین جلسه حراج شمش طلا در حالی روز سه‌شنبه ۱۲ خردادماه ۱۴۰۵ در مرکز مبادله ایران برگزار شد که با معامله ۳۹ کیلوگرم شمش، حجم کل معاملات امسال به ۵۳۸ کیلوگرم رسید.

به گزارش ایرنا، در این حراج که از ساعت ۱۴ آغاز شد، ۱۰۴ کیلوگرم شمش طلای استاندارد عرضه شد. از این میزان، ۳۹ کیلوگرم شمش به ارزش بیش از ۹۵۷ میلیارد تومان معامله شد. میانگین قیمت هر شمش طلای استاندارد در این دوره، ۲۴ میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان ثبت شده است.

گفتنی است از ابتدای سال جاری تاکنون، ۸ جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار شده است. با احتساب معاملات ۱۲ خردادماه، مجموع معاملات این دوره‌ها به ۵۳۸ کیلوگرم شمش طلا به ارزش ۱۳.۶ هزار میلیارد تومان رسیده است.

برچسب ها: حراج ، بانک مرکزی ، طلا
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار