کد خبر: 1359529
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۷
قدردانی ظفرقندی از مواضع مدیرکل WHO در جنگ اخیر وزیر بهداشت کشورمان در حاشیه هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان جهانی بهداشت با مدیرکل WHO، ملاقات و گفت‌و‌گو کرد.

جوان آنلاین: به نقل از وبدا، در این دیدار، محمدرضا ظفرقندی با اشاره به ارائه مستندات مصور آسیب‌های زمان جنگ، بر تداوم تلاش‌های نظام سلامت برای ارائه خدمات درمانی و بهداشتی تأکید و از حمایت دکتر «تدروس آدهانوم» مدیرکل WHO در محکومیت حمله به مراکز درمانی از جمله انستیتو پاستور قدردانی کرد.

به گزارش مهر، وزیر بهداشت با اشاره به ارائه مستندات مصور آسیب‌های زمان جنگ در جریان سخنرانی در مجمع عمومی، بر تلاش شبانه‌روزی نظام سلامت برای ادامه خدمات درمانی و بهداشتی به رغم شرایط ایجاد شده در حوزه جنگ تأکید کرد.

ظفرقندی همچنین از موضع‌گیری‌ها و حمایت مدیرکل WHO در جریان جنگ اخیر قدردانی و بر محکومیت آسیب به مراکز بهداشتی درمانی از جمله انستیتو پاستور ایران توسط تدروس اشاره نمود.

تدروس نیز با تاکید بر تبعات انسانی جنگ گفت: «بهترین دارو صلح است» و ابراز امیدواری کرد گفت‌و‌گو جای جنگ را بگیرد.

وی همچنین بر پیگیری تأمین واکسن و ملزومات پزشکی مورد نیاز کشور از کانال‌های سازمان جهانی بهداشت تاکید کرد.

این ملاقات در دفتر مدیرکل WHO در مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو برگزار شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار