کد خبر: 1357916
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۵
سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد اقدامات ایذایی واشنگتن برای نقض آتش بس با تهران ادامه دارد و فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد ما همچنان به اعمال محاصره علیه کشتی‌هایی که به بنادر ایران وارد یا از آنها خارج می‌شوند، ادامه می‌دهیم.

جوان آنلاین: فرماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس، اعلام کرد ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن همچنان در دریای عرب به عملیات خود در چارچوب اقدامات اجرایی مرتبط با محدودیت‌های اعمال‌شده بر تردد دریایی مرتبط با ایران ادامه می‌دهد.

به گزارش ایرنا، فماندهی مرکزی ارتش تروریستی آمریکا مدعی شد که در جریان این عملیات، مسیر ۶۵ کشتی تجاری را تغییر داده و چهار کشتی دیگر را از کار انداخته است.

سنتکام افزود: گروه رزمی ناو هواپیمابر مستقر در دریای عرب از تلاش‌ها برای رصد و محدود کردن تردد کشتی‌ها در آبراه‌های راهبردی حمایت می‌کند. این استقرار شامل هواپیما‌های مستقر بر ناو و ناو‌های اسکورت است که مأموریت‌های نظارتی و رهگیری را بر عهده دارند.

به گزارش ایرنا، این اقدامات آمریکا که نقض آشکار آتش بس بین تهران و واشنگتن است در حالی انجام می‌شود که پیت هگست وزیر جنگ ایالات متحده امروز در کنگره این کشور مدعی شد که این کشور به آتش بس با ایران پایبند است.

اقدامات ایذائی آمریکا علیه کشتی‌های مرتبط با ایران همواره با پاسخ نیروی دریایی مقتدر جمهوری اسلامی همراه بوده است. در آخرین مورد و در پنج شنبه گذشته، نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در اقدامی متقابل شناور‌های نظامی آمریکا در شرق تنگه هرمز و جنوب بندر چابهار را مورد هجوم قرار داده و خسارات قابل توجهی به آنها وارد کردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار