کد خبر: 1357340
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۵:۴۰
گذری بر «شب ظلمانی شاهنشاهی به روایت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای»
«مجسمه» نمادی از حاکمیت بیگانه اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، همانگونه که از عنوان آن هویداست، «شب ظلمانی شاهنشاهی، به روایت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» را بازخوانده است
 سمانه صادقی

جوان آنلاین: اثری که هم اینک در معرفی آن سخن می‌رود، همانگونه که از عنوان آن هویداست، «شب ظلمانی شاهنشاهی، به روایت حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای» را بازخوانده است. در این روز‌ها که بازپروری پهلویسم به مثابه حکومت مطلوب ایرانیان و در واقع تحمیلی بر آنان، در رسانه‌های محور عبری- غربی کلید خورده، انتشار این دست آثار اهمیتی دوچندان یافته است. «مجسمه»، ازسوی مؤسسه- پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی تدوین و روانه بازار کتاب شده است. تارنمای ناشر در باره این پژوهش، طی یادداشتی به نکات پی آمده اشارت برده است: «امروزه باتوجه به گذشت زمان و کمرنگ شدن حافظه تاریخی عموم مردم نسبت به جنایات دوران پهلوی و قاجاریه و سایر پادشاهان و با به دنیا آمدن نسل‌های وسوم و چهارم و انقلاب که هیچ یاد و خاطره‌ای از جنایات رژیم‌های گذشته ندارند و باتوجه به اینکه موقعیتی برای دشمنان این نظام در عرصه‌جنگ نرم به وجود آمده‌است تا در عرصه جنگ نرم دست به تطهیر دوران سیاه شاهان گذشته بزنند و به بزک آنها بپردازند، مؤسسه پژوهشی- فرهنگی انقلاب اسلامی کتابی تحت عنوان مجسمه برگرفته از بیانات رهبر انقلاب درباره‌حکومت‌های پادشاهی ایران منتشر کرده‌است. این کتاب که ویرایشی‌نو براساس کتاب شب ظلمانی شاهنشاهی است از هفت فصل زیر تشکیل شده‌است که در هر فصل به بیان بخشی از دوران پهلوی و قاجاریه و مفاسد و جنایات آنها می‌پردازند. فصل اول، ولایت یا سلطنت/ فصل دوم، میراث دربار/ فصل سوم، قهوه قجری/ فصل چهارم، دوران خزان/ فصل پنجم، کلاه پهلوی/فصل ششم، فصل قیام/ فصل هفتم، دشمنی ۲۲۰ ساله». 
در بخشی از «مجسمه» و به نَقل از رهبر شهید انقلاب اسلامی، چنین آمده است: «یک نفر به کمک انگلیسی‌ها آمده بود، در تهران کودتا کرده بود و خودش را پادشاه نامیده بود. بعد هم که خواست از ایران برود، یعنی خواستند او را ببرند؛ چون پیر شده بود و به دردشان نمی‌خورد، پسرش را جانشین خودش کرد! آخر این پسر کیست و چیست؟! پس مردم چه کاره‌اند و رأی آنها چیست؟! اینها اصلاً مطرح نبود. قبل از آنها هم قاجاریه بودند. یک فاسد می‌مرد، یک فاسد دیگر به جای خودش می‌گذاشت. مردم در اداره و تعیین حکومت، هیچ‌کاره محض بودند. مردم این را نمی‌پسندیدند. مردم می‌خواستند که حکومت متعلق به آنها باشد؛ برخاسته از آنها باشد؛ رأی آنها در آن اثر داشته باشد... بدانید که اگر خدای متعال - العیاذباللّه و نستجیرباللّه - به جلّاد پهلوی محمدرضای بدبخت ذلیل مهلت می‌داد، که صد مرتبه‌دیگر مثل ۱۷ شهریور و مثل ۱۵ خرداد را راه بیندازد و هزاران هزار از این مردم را بکشد، از این امریکا و از این سازمان‌های دروغین حقوق بشر، یک کلمه حرف جدی علیه او صادر نمی‌شد؛ هیچ کاری نمی‌کردند! اینها با کشتار انسان‌هایی که در راه اهداف دینی قیام و حرکت کرده‌اند، مخالفتی ندارند؛ مشوق اینگونه کشتار‌ها نیز هستند! این به خاطر چیست؟ به خاطر عمق دشمنی آنها با دین و به‌خصوص با اسلام است. چرا؟ چون اسلام در خدمت توده‌های مظلوم است؛ چون اسلام با قلدری مخالف است؛ چون اسلام با سلطه‏ امریکا و امثال امریکا مخالف است؛ چون اسلام طرف‌دار استقلال ملت‌های مظلوم است...».

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار