کد خبر: 1357197
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۵
نشست اضطراری کشور‌های عربی برای بررسی حملات در سودان قرار است فردا نشست اضطراری کشور‌های عربی برای بررسی حملات مرگبار به خارطوم، پایتخت سودان برگزار شود.

جوان آنلاین: شورای اتحادیه عرب در سطح نمایندگان دائم، فردا (یکشنبه) به درخواست دولت سودان، جلسه اضطراری برگزار خواهد کرد تا تحولات امنیتی جدی که در خارطوم رخ داده است را بررسی کند.

به گزارش ایسنا، هیات نمایندگی دائم سودان به تازگی یادداشتی رسمی را به کشور‌های عضو ارسال کرده و درخواست تشکیل جلسه اضطراری برای بحث در مورد حملاتی که فرودگاه بین‌المللی خارطوم و چندین مکان دیگر در پایتخت را هدف قرار داد، کرده بود.

این جلسه در بحبوحه تشدید قابل توجه تنش‌های نظامی در خارطوم برگزار می‌شود. فرودگاه بین‌المللی خارطوم و دیگر اماکن نظامی و غیرنظامی هفته گذشته مورد حمله پهپاد‌ها قرار گرفتند.

دولت سودان و نیرو‌های مسلح آن، امارات و اتیوپی را به دخالت مستقیم در این حملات متهم و اعلام کردند مدارک مستندی در اختیار دارند که نشان می‌دهد این پهپاد‌ها از فرودگاه بهیر دار در اتیوپی به پرواز درآمده‌اند که برخی از آنها متعلق به امارات هستند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار