کد خبر: 1356925
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۱۰
جهش ۱۱ درصدی آمار خوش‌مصرفان آب در سایه مدیریت مصرف سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران با اشاره به تغییر مثبت در رفتار مصرفی شهروندان از رشد ۱۱ درصدی تعداد مشترکان خوش مصرف آب خبر داد.

جوان آنلاین: از شرکت آب و فاضلاب استان تهران، بهنام بخشی این تحول را نشان‌دهنده هوشیاری جامعه نسبت به ارزش منابع حیاتی دانست و افزود: همسو با این تغییر رفتار، بسته مشوق‌های جدید مالی برای تداوم این مسیر ابلاغ شد که بر این اساس در ماه‌های گرم سال ۱۴۰۵ مشترکانی که زیر الگوی تعیین شده قرار داشته و حداقل ۲۰ درصد مصرف خود را نسبت به سال گذشته کاهش دهند از تخفیف ۲۰ درصدی در کل آب‌بهای خود بهره‌مند خواهند شد.

پاداش طلایی ۳۰ درصدی برای تهرانی‌های هوشمند

سخنگوی شرکت آب و فاضلاب استان تهران به جزییات پاداش ویژه برای مشترکان پیشرو پرداخت و اظهار کرد: فرصت ویژه‌ای برای دستیابی به تخفیف حداکثری ۳۰ درصدی فراهم شده است. این مشوق به مشترکانی تعلق می‌گیرد که با هماهنگی شرکت آب و فاضلاب به صورت داوطلبانه اقدام به نصب تجهیزات و ادوات کاهنده مصرف در منازل خود کنند.

وی اضافه کرد: پس از تایید نصب و مشاهده آثار فنی این تجهیزات در کاهش مصرف بخشودگی ۳۰ درصدی در قبوض ماه‌های گرم برای این خانوار‌ها اعمال می‌شود که گامی بلند در راستای حمایت از مصرف‌کنندگان مسئولیت‌پذیر است.

وی استفاده از تجهیزات کاهنده را یک معامله پرسود برای شهروندان توصیف کرد و گفت: نصب ادوات کاهنده مصرف آب علاوه بر کمک به پایداری شبکه توزیع یک رکن اساسی در اقتصاد خانواده محسوب می‌شود.

به گفته وی، با این اقدام هزینه‌های جاری خانوار به‌طور مستمر کاهش یافته و مبلغ قبوض به حداقل می‌رسد؛ در واقع هزینه خرید این تجهیزات در مدت کوتاهی از محل پاداش‌های ۳۰ درصدی و کاهش مصرف، به سبد هزینه خانواده بازمی‌گردد که این خود یک سرمایه‌گذاری هوشمندانه است.

بخشی ضمن هشدار نسبت به یک باور اشتباه رایج بر لزوم هوشیاری در روز‌های پیش‌رو تاکید کرد و افزود: هرچند شاهد بارندگی‌های مناسبی در فصل بهار بودیم، اما نباید این موضوع موجب غفلت ما از واقعیت ذخایر آبی و خشکسالی‌های انباشته سال‌های اخیر شود.

وی تصریح کرد: فریب بارش‌های مقطعی را خوردن و رها کردن الگوی مصرف، می‌تواند پایداری شبکه را در تابستان با چالش جدی رو‌به‌رو کند.

به گفته وی، عبور موفق از فصل گرما تنها در گرو تداوم رفتار منصفانه خوش مصرف‌ها و پرهیز از غفلتی است که شاید به واسطه بارش‌های اخیر در افکار عمومی ایجاد شده باشد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار