کد خبر: 1356879
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۵
نوید محمدزاده دوباره کارگردان تئاتر شد/ «پرنده سیاه» در کُرباکس باغ کتاب کُر باکس پردیس تئاتر و موسیقی دکُر از سی‌ام اردیبهشت، اثری تازه از «دیوید هریر» با عنوان «پرنده سیاه» با طراحی و کارگردانی نویدمحمدزاده را روی صحنه دارد.

جوان آنلاین: در این نمایش یک ساعت و ۲۰ دقیقه‌ای، نوید محمدزاده و مریم حسینی ایفای نقش می‌کنند. این اثر با ترجمه‌ای مشترک از پوریا سیدی و مریم حسینی با تهیه‌کنندگی مشترک محمد قدس و نوید محمدزاده اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا، اینکه نمایش تا چه روزی روی صحنه خواهد بود، تاکنون اعلام نشده است.

مشاور پروژه با یوسف باپیری بوده و طراحی نور و صحنه این نمایش را هم نوید محمدزاده برعهده دارد.

طراح گرافیک پرنده سیاه، مریم برادران و طراح لباس آن فرشته حسینی است.

این نمایش با مدیر تولیدی داوود ونداده، دستیاری کارگردان کسری فریادی و عکاسی مهرداد متجلی اجرا می‌شود.

پرنده سیاه از سی‌ام اردیبهشت و از ساعت ۲۰ روی صحنه می‌رود. پرنده سیاه دومین تجربه کارگردانی نوید محمدزاده پس از «شهربازی» است که آذر سال ۱۴۰۳ در تماشاخانه لبخند روی صحنه رفت.

تهیه‌کنندگی نمایش «درد» دیگر فعالیت محمدزاده در کارنامه نمایشی اوست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار