کد خبر: 1356805
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۲
آغاز آوار برداری پل B ۱ کرج؛ پیش بینی ۲ ماه ایمن سازی مدیرعامل شرکت ساخت آزاد راه شهید سلیمانی کرج از آغاز عملیات آوار برداری و ایمن سازی پل آسیب دیده B ۱ کرج خبر داد و گفت: این عملیات حدود۲ماه ادامه دارد.

جوان آنلاین: ابوالفضل رحمانی روز پنجشنبه به خبرنگار گفت: اکنون تیم‌های فنی و مهندسی با استفاده ماشین آلات مکانیزه در حال آوار برداری و ایمن سازی پل B ۱ کرج هستند.

به گزارش ایرنا، وی ادامه داد: تلاش‌ها براین است تا این پل آسیب دیده از جنگ در اسرع وقت آماده نوسازی و بازسازی شود.

رحمانی گفت: اکنون مطالعات نوسازی این پروژه در دست اقدام است که پس از اتمام و در صورت تامین اعتبار عملیات نوسازی آغاز خواهد شد.

وی بیان کرد: اعتبار مورد نیاز این پروژه ۳.۵ همت پیش بینی شده است.

به گزارش ایرنا، پل B ۱ به عنوان شاهکار مهندسی ایرانی روی رودخانه بلیقان و برای اتصال ۲ آزاد راه شهید همت تهران و آزاد راه شهید سلیمانی کرج از اواخر دهه ۹۰ در دست ساخت قرار گرفت.

این پل به طول یک هزارو۵۰ متر و ارتفاع ۱۳۶ متر به عنوان مرتفع‌ترین پل خاورمیانه با مهندسی پیچیده شناخته شد و قرار بود بهار امسال به بهره برداری برسد.

پل B ۱ روز ۱۳ فروردین ماه همزمان روز طبیعت سه مرحله مورد حمله هوایی دشمن آمریکایی - صهیونی قرار گرفت و بخش‌هایی از آن آسیب دید. در جریان حمله هوایی دشمن حدود ۱۵ نفر از گردشگران و مسافران روز طبیعت شهید و بیش از ۱۵۰ نفر مجروح شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار